Credite rapide la banci

Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate bancile

Cele mai rapide credite sunt in general acordate de catre bancile mai mici, aflate in plin proces de crestere pe piata prin atragere de clienti noi. Pentru a nu se descoperi prea mult prin acordarea de imprumuturi mari, ipotecare, se axeaza catre o aria mult mai vasta de clienti: cei care au nevoie rapida de bani pentru rezolvarea unor urgente sau satisfacerea unor simple nevoi personale.

Imprumuturile bancare cu acordare rapida se numara pe degete

Banca Transilvania are o mare gama de oferte pentrucredite rapide, dar cele mai multe se adreseaza IMM-urilor.

Dintre bancile mai mici de care vorbeam, se remarca cel mai clar OTP Bank – singura banca cu o promotie deschisa in primul trimestru pentru credite de nevoi personale cu acordare rapida.

Oferta promotionala de la OTP – o banca de 10, pentru creditul rapid de nevoi personale, se remarca prin trei aspecte:

In primul rand, este un credit cu aprobare ultra rapida.

In al doilea rand, nu exista comisioane nici pentru deschiderea contului, nici pentru analiza de dosar, si nici pentru administrare – practic tot ce ai de platit este dobanda.

In al treilea rand: dobanda promotionala – din 10 in zece luni ai dobanda cadou.

Si pentru ca a venit vorba de dobanda, incepe de la 11,33% DAE. In functie de profilul solicitantului si de istoricul de credit al acestuia, combinat cu suma solicitata si perioada (adica cu raportul dintre rata si venit) DAE poate creste, in functie de clasa de risc.

Dar la un credit rapid, pentru o suma mica si pe o perioada de pana la 5 ani, daca nu aveti probleme, cu certitudine Dobanda Anuala Efectiva la acest imprumut nu va depasi 11,5 – 12% – ceea ce este intr-adevar o oferta foarte buna, il declaram ca fiind unul dintre cele mai ieftine credite rapide pentru nevoi personale fara garantii.

OTP Bank creste si ne incanta cu promotii si oferte speciale, iar in anii ce vin ii vedem ca fiind primii care ne prezinta promotii solide, celelalte banci fiind mai mult in asteptarea rezultatelor anului trecut.

Pe langa oferta de credite rapide si de nevoi personale, OTP group este prezenta pe piata romaneasca cu multe alte oferte.

In concluzie, Banca anului este cea care acorda credite rapide, dobanzile fiind foarte apropiate la toate ofertele.

UniCredit Bank – fosta Tiriac

UniCredit Tiriac Bank a trecut de curand pe locul 5 in sistemul bancar din Romania – ca nivel de active, consolidandu-si si confirmand astfel pozitia de top ca nivel si diversificare a serviciilor oferite.

Portofoliul de servicii pentru persoane fizice este simplu, precis si clar: Credite de nevoi personale, Credite pentru locuinta, Carduri de credit, Produse de economisire si Instrumente de investitii.Foarte interesante sunt de asemenea produsele electronice – carduri si internet banking.

Implicarea Unicredit Tiriac in segmentul IMM a fost candva foarte importanta, speram ca in anul ce vine sa revina activ puternic, cu oferte care sa ajute in special sectorul productiv sa participe la redresarea economica si la cresterea consumului.

Probabil ca tot pe aceeasi linie se inscrie si lipsa momentana a promotiilor in partea de credite de consum si de nevoi personale – promotii care abundau in anii trecuti. Suntem siguri insa ca acestea vor reveni cat de curand.

Vom acorda o atentie deosebita si activitatilor conexe, evidentiate prin membre ale grupului sau ale patronatelor Unicredit Tiriac, in special pe leasing financiar si operational.

Servicii bancare si de credit integrate de o calitate ireprosabila pentru firme, PFA si persoane fizice

Creditul pentru Orice

Dupa cum lesne se poate intelege din denumire, acesta este un credit de nevoi personale, acordat de catre Unicredit Tiriac in doua forme: Credit pentru orice cu ipoteca, in care se pot acorda pana la 20.000 euro, si cel cu ipoteca, care are un plafon de 200.000 euro. Puteti obtine un asemenea credit de nevoi pentru orice daca aveti intre 18 de ani si 70 de ani. Venitul net pe familie trebuie sa fie de minim 450 RON/luna, fiind luate in considerare mai multe surse.

Daca aceasta oferta nu este suficient de tentanta, gasiti mai jos multe alte detalii si descrieri ale unor promotii legate de  finantare IMM-uri sau credite ipotecare (imobiliare sau pentru consum). Atragem atentia si asupra serviciilor de economisire-creditare, capitalizare dobanzi si carduri de debit si plata facturilor de utilitati.

Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale

Creditul pentru locuinta

Unicredit Tiriac pune la dispozita celor interesati un serviciu de creditare destinat achitionarii de casa, apartament, teren, fie construirii sau reamenajarii acestora. Totul este foarte simplu, existand doar doua variante: creditul Prima casa, si creditul bancar Imobiliar / Ipotecar.

Oferta este deosebita, dar daca nu este ceea ce aveti concret nevoie, urmati randurile de mai jos pentru mai multe detalii specifice pentru  rate fara dobanda sau credite nevoi personale. Atragem atentia si asupra serviciilor de capitalizare dobanzi, capitalizare dobanzi precum si conturi curente si internet banking.

Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit ipotecar

Cod Swift Unicredit Tiriac: BACXROBU

Portofoliul de servicii pentru persoane fizice este simplu, precis si clar: Credite de nevoi personale, Credite pentru locuinta, Carduri de credit.

Banca Romana pentru Dezvoltare in detalii

Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activelor.

In urma privatizarii cu succes din 1999, devenind parte a Groupe Societe Generale , a implementtat conceptul de Banca Unibversala, intrunind cele trei mari categorii de servicii: retail (persoane fizice si PFA), Coporate & Investment (mari companii si multinationale) si servicii specializate – bancare si nebancare: leasing (operational si financiar), management flote auto, credite de consum si credite in magazine, asigurari, pensii si altele.

Desi are printre cele mai mari preturi la servicii, calitatea este impecabila

In marea tentativa de redresare economica prin repornirea consumului se pune foarte mare accent pe cresterea veniturilor persoanelor fizice, dar numai cateva banci, printre care si BRD inteleg rapid ca satisfacerea nevoilor crecande ale oamenilor se poate face durabil doar pe baza ofertei interne – prin productie in special la nivelul IMM-urilor. Fara a neglija ofertele pentru credite de nevoi personale, banca a inceput sa isi creasca eforturile in sectorul productiei si serviciilor de nivel mic si mediu – IMM-urile.

Prima Casa prin BRD

Creditul ipotecar Prima Casa – acum iti poti cumpara (sau chiar construi) prima ta casa, cu adevarat a ta. Un credit special, cu garantii de stat, si dobanzi mici, mult mai mici decat eram obisnuiti la asemenea credite.

Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de refinantare alte imprumuturi sau finantare IMM-uri. Completam si cu detalii despre bancomate, transferuri de bani plus cumparaturi si incasare salarii.

Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit Prima casa

Credite rapide BRD

Nici nu ai zice ca este un produs bancar: creditul Expresso Instant de la BRD ! Un credit la preturi bancare, acordat la fel de usor ca cele nebancare.

Completam mai jos aceste detalii cu multe altele, la feld e interesante sau poate chiar mai potrivite nevoilor dumneavoastra, cu exemple de credite nevoi personale sau finantare IMM-uri. Ne referim de asemenea si la serviciile de leasing, economisire-creditare si carduri de debit si plata facturilor de utilitati.

Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit nevoi personale

BRD credit auto

Fie ca este un automobil nou, fie ca este second-hand, din Romania sau de import, chiar daca costa si 40000 euro, BRD finanteaza 100% prin noul Credit auto. Nu ajunge? Mai mult, poti ca timp de 6 luni sa ai gratie – achiti doar dobanda, comisioanele si asigurarea.

Banca de fata, pe langa aceasta oferta, desfasoara multe alte activitati, avand un caracter universal, din care, mai jos in aceasta pagina veti gasi detalii despre  credite rapide sau rate fara dobanda. Atragem atentia si asupra serviciilor de bancomate, asigurari de asemenea incasare salarii si schimburi valutare.

Acoperire: Romania Categorie serviciu bancar: Credit auto

Cod Swift BRD: BRDEROBU

Banca Romana pentru Dezvoltare a reusit in cei 90 de ani de cand functioneaza pe piata romaneasca sa devina si sa se pastreze a doua banca ca volum al activelor.

Primul imprumut bancar

Cum arata situatia ta in Biroul de Credit daca esti la primul imprumut bancar? Ce importanta are un credit scor zero?

Aproape toata lumea care se refera vreodata la Biroul de Credit, se refera la situatia restantierilor. Pe de o parte, cum ca restantierii nu mai au vreo sansa la banci, pe de alta partem cat de usor e sa faci rost de un credit nebancar pentru restantieri. Nu ca ar fi o chestie minunata nici ala. la cat costa. Dar sa revenim. Doar asta se vede in situatiile din Biroul de Credit? Ei bine, veti vedea ca nu.

In Biroul de credit apare tot ce ati facut in ultimii 4 ani, din punct de vedere financiar – credite. Daca pentru cei cu probleme acolo, o verificare este cel mai rau lucru la care se pot astepta, pentru cei seriosi sau macar norocosi, care si-au platit mereu ratele la timp, intregi, verificarea este cel mai bun lucru. Acolo se va vedea cat de serios platnic este un om, si asta ii va da un scor mult mai bun la banca unde cere un nou imprumut. Dar ce faci daca esti la primul imprumut bancar?

Care e scorul la primul imprumut bancar?

Scorul este zero. Nu e rau, inseamna ca nu exista probleme, dar nici minunat nu este, pentru ca nu se stie care e de fapt obiceiul de plata a datoriilor. Candva se mai cerea si o factura de utilitati. Spuneau IFN-urile si chiar bancile ca le trebuie ca sa verifice adresa. Nu chiar, mai verificau si daca e totul platit la zi.

Deci ce faci ca sa ti se aprobe usor cererea la primul imprumut bancar? O iei usurel. Nu ceri mult, nu ceri pe perioada mare de timp. Si ai grija sa platesti totul cum trebuie, la timp, fara sa mai uiti cativa lei la o rata macar. Te asiguri ca atunci cand o sa ai nevoie de ceva mais serios, cine se va uita in situatia personala din Biroul de credit va vedea un tabel impecabil: sold zero la fiecare scadenta.

De ce conteaza atat de tare acest scor? Nici macar nu se stie clar despre ce scor de credit este vorba. Dar fiecare institutie de credit da un fel de note pe fiecare cerere. Tine seama de raportul intre veniturile personale si datoriile la acel moment, de situatia personala si familiala, de stabilitatea locului de munca (sau a sursei de venit). De asemenea, se tine seama si de istoricul de creditare.

Din toate aceste analize, se ajunge fie la respingerea cerereii, fie la aprobarea cu conditii. Conditiile ar fi: se aproba o suma mai mica decat cea solicitata. Sau se aproba suma, dar cu o perioada de rambursare mai scurta. Sau ambele.

De exemplu, este foarte greu de crezut ca la primul imprumut bancar veti putea obtine un grad de indatorare mai mare de 25-30%, chiar daca limitele maxime legale sunt mai mari de atat.

Cum iti cresti usor scorul de credit?

Am spus deja mai sus: luand credite. Puteti de exemplu face economii pentru un tv nou, sau puteti face un credit de nevoi personale simplu si pentru o suma nu prea mare. La sume ici si perioada de rambursare scurta, totalul dobanzilor nu este prea mare, si va fi usor de suportat. Oricum, mai usor decat efortul de a pune bani deoparte. Si asa, facand usor primul imprumut bancar, la al doilea – care se presupune ca ar fi unul mai serios, veti avea deja un istoric de plata.

Cum iti poti afla scorul de credit?

Nu poti. La noi nu e deocamdata ca la americani, sa iti poti afla scorul. Dar cu siguranta la fiecare cerere de credit, ti se calculeaza un scor, o nota. Aceasta difera de la banca la banca, de la banca la IFN, si de la IFN la IFN.

Tot ce ai de facut este sa gandesti mereu in avans, sa fii serios si sa iti vezi de treaba, si sa eviti sa faci greseli.