Actualizat pe aprilie 12, 2023

Riscurile adevarate daca nu platesti rata la IFN

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza pareri si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Am adunat si vom analiza cateva pareri despre imprumuturile iCredit, care au generat discutii ample pe internet. Cel mai nervos este un domn care a deschis un topic pe forumul Softpedia.

Acesta se plange ca mama lui a luat un imprumut rapid iCredit, trecand in cererea de credit ca giranti (sau coplatitori, nu specifica clar) pe acest domn (fiul ei) si pe tatal lui (sotul ei). Apoi, doamna cu imprumutul a plecat din tara, neachitand ratele, nespunand nimanui nimic despre creditul lasat in urma. Acum domnul este stresat telefonic de catre angajati ai iCredit, care ii solicita sa achite el banii inapoi, altfel “vor veni la munca”.

Ce este in neregula cu povestea de mai sus? Daca mama mea ar lua credit, trecandu-ma in fals pe mine ca girant sau coplatitor, apoi ar fugi cu banii din tara, fara sa imi spuna ca ma lasa cu datorii, as sta sa ma injur pe forumuri cu IFN-ul respectiv? Poate ca da, dar cred ca buba mai mare este in alta parte.

Acum sa vedem si cu ce ameninta angajatul iCredit: “va veni la munca”. Adica o sa te spuna la sefu.. o sa te faca de rusine la colegi? Sa fim seriosi, ma asteptam la cine stie ce amenintari…

Si asa ajungem si la cel de-al doilea exemplu: un alt domn de pe un site tip blog sau forum, incepe tare: “iCredit nu iti taie degetele daca nu platesti”, dupa care da in ei: “doar iti distrug bunul, lipind abtibilde” (sursa: Arhiblog). E vorba de afise lipite pe usa datornicilor – cei care au luat imprumuturi rapide nebancare cand au avut nevoie, apoi au uitat sa mai dea banii inapoi. Pe aceste afise scrie mare Datorii Restante, apoi se explica ce ti se poate intampla daca nu platesti. Este adevarat, in exemplul dat, apare o imagine in care usa cuiva este plina de sus pana jos de respectivele afise lipite. Exagerat, normal este ca dupa cca 2 tentative de contactare a datornicului sa se treaca la adevaratele forme de executare, asa cum scrie chiar in acele abtibilduri:

Deci, din tot ce am citit, ce intelegem? Vrei imprumut, vrei banii rapid? Se gaseste la orice banca si la orice IFN. Cat costa ratele? Depinde de la cine ai luat creditul. Daca ai situatie buna (salariu mare, vechime, fara alte datorii), vei avea parte de dobanzi mici, la banca sau ca la banca. Daca nu ai situatie foarte buna, dar nici foarte rea, sunt IFN-uri cu dobanzi bune (Cetelem, TBI Credit, Credius etc).

Daca nici atat nu se poate ajungi la cele mai scumpe, Viva, Simplu Credit… genul de IFN-uri la care se gasesc si angajati mai exaltati si mai stresati, care sa sara calul uneori. Pentru ca, oricat de mare ar fi vina clientilor rau-platnici in cele doua exemple de mai sus, clar este ca si angajatii au gresit, atat cel care suna un membru al familiei pentru a incerca sa recupereze datoria altei persoane, cat si cel care umple de afise usa cuiva, oricat de rau platnic ar fi si acesta. Dar orice ai face: plateste-ti ratele. Cat timp tu iti respecti contractul, nu te supara si nu te deranjeaza absolut nimeni.

Ai si tu o parere, o idee sau ceva de comentat despre imprumuturile iCredit, sau despre creditarea IFN in general? Citeste mai intai detaliile cu mare atentie, apoi si spune-ti parerea in cunosinta de cauza.

Va e teama de teapa iCredit? Pareri despre neplata

Cine are cu adevarat motive sa se teama de cei de la iCredit IFN in afara de cei cu restante la plata? Care sunt situatiile de neplata iCredit si care urmarile?

Cautam in permanenta sa aflam orice stire legata de IFN-uri – unde merita luat un imprumut, unde nu merita, de ce institutii e mai bine sa ne ferim. O categorie aparte este cea a parerilor despre iCredit.

La o simpla cautare pe google, in prima pagina apar cel putin doua articole despre acest IFN. Ambele sunt opinii negative, foarte vehemente. Dar sa analizam cat de corecte sunt, si ca de tare ar trebui sa ne temem de IFN-uri.

Cat costa un imprumut rapid la iCredit?

Imprumutul nebancar de la iCredit se obtine rapid si cu foarte putine acte (consultantul iCredit se ocupa de tot dosarul)

Imprumutul rapid iCredit este foarte usor de obtinut, aproape toate cererile de imprumut se aproba rapid si fara sa fie nevoie de garantii. De completarea cererii de imprumut si de obtinerea actelor necesare se ocupa consultantul Easy Asset Management IFN (operatorul iCredit), care se deplaseaza la dumneavoastra (acasa sau la serviciu – oriunde doriti). Serviciile consultantului de credit sunt gratuite, acesta fiind angajat al iCredit (nu colaborator, ca la Provident sau alte IFN-uri), scopul sau fiind sa va ajute sa obtineti cat mai sigur si mai rapid imprumutul de care aveti nevoie.

Cu ce se ocupa iCredit?

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Imprumtul nebancar de la iCredit IFN este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania, pentru ca se acorda simplu, convenabil, corect si transparent.

La cel mai scurt timp dupa vizita consultantului iCredit si completarea cererii si dosarului pentru solicitarea unui imprumut veti primi suma aprobata. Cum? Sunati la iCredit sau completati formularul online – cei de la iCredit vor prelua imediat cererea si un angajat va ajuta, in mod absolut gratuitsa completati actele.

Valoarea imprumutului nebancar iCredit este cuprinsa intre 400 si 4000 de lei, si se acorda dupa  semnarea unui contract de imprumut – contract simplu, clar, pe intelesul oricui, fara note de subsol sau clause ascunse. Documente necesare pentru cererea de imprumut: copie de pe buletinul de identitate (semnata cu mentiunea “conform cu originalul”) si o dovada a veniturilor (adeverinta de salariat, fluturas de salariu, talon de pensie etc).

Exemple de calcul – cat costa un imprumut nebancar rapid de la iCredit:

Prin comparatie, la un imprumut nebancar rapid Extra Simplu de la IFN Extra Finance – printre cele mai noi IFN din Romania care acorda credite doar cu buletinul, in valoare de 400 lei, acordat pe o perioada de 4 saptamani (28 zile), plata se face intr-o rata unica la finalul contractului, si este de 534.40 lei.

Caracteristcile principale ale imprumuturilor nebancare de la iCredit:

Pareri reale despre iCredit

  1. Christian

April 28, at 5:42 pm

Acuma ceva vreme am fost vizitat de icredit :)) ma amuzat pentru ca spunea soacrei mele ca e girant :)))) desi eu sunt singurul pe contract, apoi dupa ce i-am sunat au zis ca nu este adevarat adica prietena mea si mama iei sunt mincinoase, si daca nu platesc 2-3 milioane pana in data de 28 imi vor mari la 80 de milioane plata, :))) chestia este ca eu am luat 1500 de lei si am restanta de 700 de lei, la telefon au fost nesimtiti nu au inteles ca nu am de unde plati, mi-au inchis in nas, in primul rand nu am nimic pe numele meu, foarte simplu pot sa nu le platesc la acesti camatari, adica ai un comportament de tot rasul, nu le mai platesc nimic, lasa sa fiu eu nesimtit daca e sa facem rau hai sa vedem cine pierde eu, sau iei !!

  1. Gavrila Catalin Adrian

May 3, at 2:03 pm

Buna ziua si io am facut un anprumut la icredit am platit doa o rata si atata si nam mai avut cum sa platesc am scos de la ei 700 lei si anapoi ma pus sa dau 11 milioane anapoi ce poate sami faca sau ce patesc

  1. Lebaduca Andreea

June 9, at 9:38 am

In cate zile se aproba o refinanțare?

Intelegeti acum, nu-i asa?

Simplu credit IFN | pareri

Imprumuturile nebancare de la Simplu Credit se pot obtine foarte usor prin completarea cererii de credit online. La fel, si documentele solicitate se pot trimite online

Creditele nebancare rapide oferite de catre Simplu Credit se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 21 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Da, dar e de ajuns fluturas de salariu sau cupon de pensie. Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant, iar creditul minim: 100 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 10000 lei. Perioada minima: 10 zile. Perioada maxima pentru rambursare: 36 luni.

Imprumuturile nebancare (IFN) de la Simplu Credit se pot obtine foarte usor prin completarea cererii de credit online. Se asemenea, si documentele solicitate se pot trimite online. Cel mai clar ajuta acest sistem prin Internet pentru clientii existenti, dar in principiu toate documentele impreuna cu cererea se pot transmite prin email sau in formular.

Pentru clienti existenti de principiu nu este nevoie de prezentarea altor acte decat actualizarea venitului net. In cazul in care buletinul sau cartea de identitate au expirat trebuie trimisa o copie actualizata. Pentru clientii noi, minimul de acte solicitate sunt o copie dupa actul de identitate si dovada de venit – copie fluturas salariu/adeverinta de venit sau talon pensie. Trimiterea lor se poate face scanat pe email sau pe fax.

Acesta a fost continutul primei sectiuni. Pana in acest moment stiti deja daca oferta Simplu Credit va este de folos, sau nu. Daca da, Treceti mai departe la detaliile legate de cum puteti obtine acest credit. Daca nu, atunci va recomandam un set foarte interesant de oferte alternative, in care se gasesc atat cele bancare, cat si cele nebancare: imprumut rapid online prin card.

Imprumut IFN rapid Simplu Credit

Imprumuturi cu sume foarte mici, de pana la 500 de lei la primul credit, fara adeverinte sau garantii sau giranti. Imprumutul perfect pana la salariu.

Imprumuturi cu sume foarte mici, de pana la 500 de lei la primul credit, fara adeverinte sau garantii sau giranti si garanti – imprumutul pana la salariu perfect. Rapiditatea in acordarea banilor este atuu-ul esential al acestei nstitutii de credit, dar conteaza foarte mult si faptul ca acest IFN trateaza corect si transparent toate cererile de imprumut primite.

Credit nebancar Simplu Credit

Tipul de imprumuturi nebancare rapide pana la salariu doar cu buetinul nu este recomandat pentru cumparaturile direct din magazinele specializate in cumparaturi online.

Tipul de imprumuturi nebancare pana la salariu nu este recomandat pentru cumparaturile direct din magazinele specializate in bunuri de folisinta indelungata, cel putin din doua mitive: sumele mici acordate prin aceste credite nu permit achizitionarea de bunuri de valoare mai mare, iar perioadele scurte cu dobanzi mai mari nu sunt deloc potrivite pentru astfel de sistem IFN.

Rate – credit nebancar de la IFN Simplu Credit

Microcreditele au o caracteristica importanta: se achita intr-o singura transa in termen foarte scurt, deci nu pot fi folosite pentru cumparaturi in rate.

Microcreditele acestea au o caracteristica importanta: se achita intr-o singura transa, la un termen foarte scurt, deci este clar ca nu pot fi folosite pentru cumparaturi in rate. Se pot apela insa si credite rapide pentru nevoi personale, insa cel mai bine este sa discutati deschis cu consultantii Simplu Credit IFN pentru a vedea daca imprumutul de acest tip se potriveste cu ce aveti nevoie.

Ofertele Simplu Credit au in mare masura o doza de “clasic”, nemaivazand nimic nou de cel putin 5 ani de zile. Dar ca o nota pozitiva: tot de cel putin 5 ani de zile nu am auzit nimic de rau despre acest IFN. Au un sistem simplu, robust, stabil, bazat in mare masura, este adevarat, pe clientii vechi.

Credit IFN foarte simplu

Se acorda imprumuturi nebancare rapid si transparent, fara costuri ascunse sau dobanzi exorbitante: fara verificari multe si fara garantii.

Se acorda imprumuturi nebancare rapid si pe baze transparente, fara costuri ascunse sau dobanzi exorbitante. Sistemul nebancar permite unor categorii largi de clienti sa ajunga in posesia banilor de care au atat de multa nevoie, fara sa stea la cozi, fara sa li se verifice la sange situatiile de la alte banci, si fara sa fie nevoie de garantii sau de zeci de acte. Un Credit IFN reprezinta pentru multi oameni ultima optiune de a face rost de bani in situatii grele, cand le trebuie urgent sume relativ mici, si pe termen foarte scurt.

CreditPrime contact si pareri

Credit rapid cu buletinul, dobanda zero si fara comisioane, de luna aceasta si cu sumele achitabile in numerar

Cu CreditPrime cladesti o legatura trainica, de durata. Prima oara totul este gratis: iei maxim 2000 de lei, cu perioada de rambursare intre 1 si 30 de zile – dai inapooi exact cat ai luat, 2000 de lei. Daca platesti la timp, si mai ai nevoie alta data tot de la CreditPrime IFN, poti deja obtine mai multi bani, crescand limita maxima personala.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 2000 lei.

De la al doilea imprumut poti primi tot pana la 2000 lei, pe aceeasi perioada (intre 1 si 30 de zile), dar se adauga cateva SUPER FACILITATI. Concret: dobanda scade cu fiecare nou credit. Si ce este cel mai ce: facilitatea de cashback la credit – CreditPrime recompenseaza clientii cu 10% din suma de plata pentru rambursarea la timp a imprumutului. Conditii: buletinul de identitate, varsta peste 19 ani, extras de cont sau talon de pensie.

In legatura cu perioada imprumutului – ca la orice microcredit (credit rapid pana la salariu) aceasta este de 30 de zile. Daca, din nefericire insa, intampini probleme in a inapoia la timp suma imprumutata, anunta din vreme serviciul Zaplo, si poti apela la optiunea de prelungire, disponibila contra cost. Modalitatile de obtinere a sumelor solicitate de la CreditPrime Romania sunt diverse: cererea se face intotdeauna online, dar banii ii poti primi fie prin transfer bancar in contul tau de card, fie cash – bani in mana, la orice sucursala a BCR (optiune foarte cautata in special de catre pensionari).

Imprumut termen scurt CreditPrime

Imprumut urgent pentru termene foarte scurte, acordat complet online, rapid prin canalele oficiale ale IFN.

Prezentam aici cele mai accesibile credite rapide fara dobanda CreditPrime precum si modalitatile practice de a obtine imediat si fara hartii multe un asemenea imprumut.

Primirea banilor la un imprumut CreditPrime se face imediat in contul tau, transferul se va realiza imediat in mod automat. Rambursarea imprumutului este pe cat de simpla, pe atat de sigura si fara griji. Cu doua zile inainte de data scadentei vei primi un SMS sau e-mail prin care ti se vor reaminti data, suma si modalitatile de plata a ratei. Poti rambursa creditul prin transfer bancar folosind datele din contul tau de utilizator. De asemenea, pentru orice alte date, informatii sau intrebari, intra in contul tau de utilizator si gasesti acolo toate instrumentele utile.

Alternative posibile: luati in considerare un card de credit. Inainte de a aplica pentru un credit de nevoi personale pe termen scurt sau foarte scurt, ia in considerare formele de imprumut specifice cardurilor. S-ar putea gasi un card de credit care este mai ieftin la nivelul dobanzii, sau un card cu o oferta introductiva 0 la suta pe anumite perioade. Multe carduri iti permit sa retragi de la bancomat sume pana la limita aprobata cu o dobanda ZERO de pana la 56 de zile. La fel, multe carduri de credit iti permit sa cumperi din magazinele partenere, cu plata in rate si dobanda zero: chiar si pana la 12 luni.

Credite acordate rapid in sistem IFN pentru rezolvarea situatiilor urgente sau a gaurilor pana la salariu.

Credite acordate rapid in sistem IFN pentru rezolvarea situatiilor urgente sau a gaurilor pana la salariu

Daca vrei sa stii mai multe despre cum poti lua un credit 30 de zile ai ajuns exact unde trebuie: site-ul cu cele mai detaliate informatii legate de aceste imprumuturi.

Pentru aceste imprumuturi nebancare se aplica online. Daca esti un client nou, urmareste instructiunile de pe site care te vor indruma in procesul de solicitare a imprumutului: alege durata si valoarea imprumutului si apasa butonul “solicita imprumut”. Apoi completeaza formularul de inregistrare si alege modalitatea in care doresti sa intri in posesia imprumutului: prin transfer bancar, adauga contul in care doresti sa primesti banii si ii ai in 2 minute de la aprobare, sau in numerar si ii ridici de la orice suscursala BCR.

Idei in alegerea unui credit: cat de urgent aveti nevoie de bani? Daca nevoia este cat se poate de stringenta, si nu puteti risca o intarziere de 1-2 saptamani, mai bine evitati din start sa apelati la o banca. Care este cea mai mare problema cu bancile, in termeni de rapiditatea acordarii unui imprumut? Cel mai grav este ca vi se va spune ca in 2-3 zile veti avea banii. Din pacate insa, aproape niciodata nu este adevarat: mereu o sa mai trebuiasca inca un act sau au uitat vreo semnatura, sau lipseste seful. . .

Credite IFN cu buletinul si putine acte pentru cei cu orice tip de venit, fara fisa fiscala sau alte documente.

Credite IFN cu buletinul si putine acte pentru cei cu orice tip de venit, fara fisa fiscala sau alte documente

Desi nu avem de a face cu o gama foarte variata de imprumuturi rapide online exista totusi o serie importanta de optiuni si de aspecte ce trebuie avute in vedere (tipuri de credite, diferenta intre primul imprumut si urmatoarele, legatura intre perioada aleasa pentru rambursare si valorile indicatorului DAE).

In cazul in care ai nevoie de un imprumut rapid, ai venituri stabile dar acestea nu sunt de natura salariala sau pensie, poti face fara probleme o asemenea solicitare, atat timp cat faci dovada respectivelor venituri (acte scanate care sa ateste intrarile de bani: contracte de inchiriere, drepturi de autor, transferuri de bani, tichete cadou, diurna etc).

Ce trebuie sa faceti mai intai: creati o lista de verificare. Pe baza informatiilor de la banca sau de la institutia nebancara, dupa caz, este intelept sa va creati o lista de verificare a documentatiei adecvate necesare pentru cererea de imprumut. Pregatirea documentatia necesare (dosarul de credit) poate dura ceva timp, pentru a asigura materialele necesare de la creditori, de la serviciu sau de la codebitori. Aplicatiile incomplete constituie cel mai important si raspandit motiv de refuz al cererilor de imprumut.

BT Direct | Pareri – contact – recenzii

Poti obtine foarte usor si foarte rapid suma de bani neceara, pana la 20000 lei, fie ca ai rate direct in magazin, fie alegi sa faci ce doresti cu banii

Programul BDT Optim al BT Direct – societatea IFN a Bancii Transilvania, iti ofera in reteaua de magazine partenere posibulitatea de a cumpara rapid in rate. Alegi suma (maxim 20. 000 lei) si perioada in care vrei sa platesti rate (de la 6 luni pana la 59 de luni – adica aproape 5 ani), si asta este tot.

Atentie totusi la un aspect foarte important al creditului rapid BT Direct – inclusiv in programul BTD Optim: e nevoie de adeverinta de salariu. Cine poate obtine insa credite rapide fara adeverinta de la BT Direct? Cei care au un cupon de pensie la indemana.

Multi dintre voi s-au lovit insa de o problema: suneti pensionar – puteti primi credit doar cu buletinul si cuponul, insa nu vi se aproba din cauza varstei?

Nu si la BT Direct: tot ce trebuie este sa nu depasiti varsta de 70 de ani impliniti la ultima scadenta.

De exemplu, daca aveti acum 67 de ani, primiti sigur un imprumut daca alegeti sa il achitati in cel mult 36 de rate. Revenind la salariati, PFA si alte forme de venituri legale, retineti: chiar daca BT Direct este IFN, este totusi al Bancii Transilvania, deci aveti dublu beneficiu: acordare rapida ca la IFN, dobanzi mici ca la banca!

Promotie BT: Credit Direct

Avantaje si caracteristici promotie BT Direct:

Credit online BT Direct

Aici ai solutia in cazul in care ai nevoie de o suma de bani de nivel mediu pentru diverse scopuri legate de consum sau de mici investitii cu caracter personal.

Ai nevoie de un imprumut rapid pentru nevoi personale in lei cu dobanda fixa si acordare rapida? Daca nu crezi, uite aici: credit bancar de valoare redusa fara garantii, incepand de la sume foarte mici.

Costuri: dobanda: excelenta! Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 62 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – functie de suma solicitata; se accepta orice venit legal. Creditul se acorda doar cu adeverinta de salariu sau de venit, fara sa fie necesar sa aveti venitul incasat direct intr-un cont bancar sau pe card.

Chiar daca ai nevoie de dovada venitului, iar suma nu este foarte mare, ai totusi ocazia sa primesti banii imprumutati pentru nevoi personale in cel mult o zi lucratoare, la o dobanda foarte buna, incomparabil mai mica decat la un credit IFN obisnuit (fara a uita insa ca BT Direct este un IFN – doar ca, parte a Bancii Transilvania, seriozitatea se transmite.

Informatii utile clienti ERB Retail Services – Carduri EuroLine

ERB Retail Services, societate nebancara specializata in cardurile EuroLine, parte a fostului grup BancPost, a fost preluata de catre Banca Transilvania si incorporata cu BT Direct. Fuziunea nu impacteaza clientii existenti ai celor 2 companii. Serviciile de care beneficiati vor continua sa fie oferite in aceleasi conditii contractuale.

Cardurile EuroLine vor functiona fara probleme, ca si pana acum. Totusi, in timp si pas cu pas, Banca Transilvania, prin BT Direct, va inlocui toate cardurile EuroLine cu carduri “Card Direct”. Operarea si utilizarea acestora se va face in conditii financiare si tehnice cel putin la fel de avantajoase ca cele originale ale EuroLine.

Pareri Provident credite

Acest credit iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei!

Imprumuturile nebancare oferite se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 lei. Perioada minima: 40 saptamani. Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Si tu poti face dintr-o poveste frumoasa, cu un imprumut simplu la momentul potrivit. In plus, in perioada 20 octombrie – 7 decembrie imprumutul acesta iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei. Iata avantajele: bani in 48 de ore, doar doua acte, rate fixe si fara garanti si garantii. Este de ajuns sa completezi formularul si vei fi sunat de catre un operator de la IFN in cel mai scurt timp posibil. Cele mai importante conditii: sa ai peste 18 ani si un venit stabil.

Credit nebancar in rate Provident

Noul produs de credite IFN: imprumutul pe 2 ani cu plata in rate lunare, la sediu sau la domiciliu

Dupa o lunga perioada in care Provident s-a facut cunoscuta ca oferind credite nebancare pe perioade scurte si cu plata saptamanala, la sediu sau la domiciliu, acum Provident pune la dispozitia clientior interesati o gama mult mai larga de produse, incluzand creditul in rate lunare nebancar Provident.

Caracteristicile principale ale acestui credit nebancar in rate lunare sunt legate – in afara de sistemul mai putin abrupt al platilor saptamanale, de suma maxima – 10000 lei (o suta milioane lei vechi) si de perioada apropiata de cea bancara: pana la 24 de luni perioada de imprumut.

Venit minim acceptat: 365 de lei (sau de 1450 de lei pe familie), iar creditul minim: 3000 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 10000 lei. Perioada minima: 17 luni, cu perioada maxima de doi ani.

La fel ca in situatia creditelor in magazin, Provident nu este activ nici pe sistemul clasic de cumparari in rate (gen Emag, Altex, Domo). Dar, mai ales daca apelati la serviciul de imprumut la domiciliu, care va permite sa obtineti suma necesara in maxim 48 de ore, este foarte simplu: orice comanda in magazinele online are o valabilitate de minim 3 zile. Deci comandati, apoi completati cererea online la Provident. In 2 zile aveti banii, deci timp suficient sa mergeti sa va ridicati comanda din magazin sau showroom.

Credit rapid Provident

Dar daca ai gasit in magazin ceea ce te intereseaza si nu ai sumele necesare, poti apela la Provident ca la orice fel de institutie nebancara sa imprumuti banii necesari

Imprumuturile rapide oferite de catre Provident se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 lei. Perioada minima: 40 saptamani. Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Pentru moment, Provident nu este angajat in relatii de colaborare cu magazinele (clasice sau online) pentru a furniza imprumuturi direct in magazin. Dar daca ai gasit ceea ce te intereseaza, si nu ai sumele necesare, poti apela la Provident ca la orice fel de institutie de credit (bancara sau nebancara), sa imprumuti banii necesari si sa mergi sa cumperi ce iti trebuie “cu banii jos”, fara sa te mai intereseze sistemele de finantare / credit / plata in rate de la respectivul magazin.

Imprumut IFN Provident

Daca apelezi la serviciul nebancar IFN Imprumut la domiciliu in 48 de ore, consultantul va adune toate actele in locul tau

Aceste credite IFN se pot obtine in urmatoarele conditii:

La momentul depunerii dosarului trebuie sa ai minim 18 ani impliniti, dar varsta maxima pe care ai implini-o inainte de ultima rata din contractul de imprumut trebuie sa fie de cel mult 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 lei. Perioada minima: 40 saptamani. Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Aceasta institutie nu face parte din grupul (la fel de serios) al IFN-urilor care ofera credite doar cu buletinul, dar daca apelezi la serviciul “imprumut la domiciliu in 48 de ore”, se va ocupa consultantul de adunat toate actele necesare. Si cum nu este obligatoriu sa aduci adeverinta de salariu sau de venit, tot ce iti trebuie este cel mai recent fluturas de salariu (sau cupon de pensie, dupa caz).

Imprumut nebancar rapid la tine acasa

Cine te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cand ai ramas insa fara bani? Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului

Creditele nebancare rapide oferite in acest mod se pot obtine in urmatoarele conditii:

Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani, si varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani. Adeverinta de salariu / venit: Nu (este de ajuns un fluturas de salariu sau cupon de pensie). Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp.

Venit minim acceptat: 270 de lei (sau de 540 de lei pe familie), iar creditul minim: 500 lei. Suma maxima ce poate fi imprumutata: 5000 lei. Perioada minima: 40 saptamani. Perioada maxima pentru rambursare: 68 saptamani.

Societatea financiara vine in intampinarea ta si te ajuta sa faci tot ce ti-ai propus, cu un credit online. Costul creditului online este stabilit printr-un contract transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu creste. Ai nevoie de doar doua acte: act de identitate si dovada venitului (fluturas de salariu, cupon de pensie etc). Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale.

Credius pareri | opinii imprumuturi – forum

Oricate informatii avem despre o institutie financiara – Credius IFN sau alta – cel mai mult ne intereseaza parerile celor care au apelat deja la acele servicii

Desi actiunea in sine de a apela la un credit, bancar sau nebancar, este un element personal, iar contractele sunt confidentiale, orice om este liber sa isi exprime parerile si opiniile legate de firme si serviciile oferite. Deja despre banci este plin internetul de forumuri si bloguri, dar in domeniul nebancar, situatia este mult diferita. Cu exceptia celor putini care se plang ca au fost rau tratati, si, desigur, a mesajelor (ultra pozitive) postate chiar pe site-urile IFN-urilor, pentru a-si promova propriile produse si servicii, este foarte greu sa gasesti pareri pertinente si suficient de multe pentru a putea sa iti formezi parerea ta.

Forum “Cel mai avantajos credit de nevoi personale”

Iată câteva dintre cel mai des intalnite intrări pentru forumul “Cel mai avantajos credit de nevoi personale”:

1. Salutare tuturor! Sunt în căutarea unui credit de nevoi personale și m-am gândit să vă cer sfaturi. Care este cel mai avantajos credit disponibil pe piață în prezent?
2. Buna ziua! Am încercat să compar diverse oferte de credite de nevoi personale, dar nu reușesc să-mi dau seama care este cel mai bun. Vă rog să îmi recomandați un credit avantajos cu o dobândă cât mai mică.
3. Salut, am fost în căutarea unui credit de nevoi personale și am găsit câteva opțiuni interesante. Care sunt criteriile pe care ar trebui să le iau în considerare atunci când compar diverse oferte?
4. Bună! Am nevoie urgentă de un credit de nevoi personale și aș vrea să știu care este cea mai rapidă și avantajoasă opțiune disponibilă. Aveți vreo sugestie?
5. Salutare! Sunt interesat de un credit de nevoi personale, dar mă tem că nu îndeplinesc toate criteriile pentru a fi eligibil. Care sunt criteriile de eligibilitate pentru astfel de credite și cum pot să le îndeplinesc?

Mai multe detalii prezentam in pagina cel mai bun credit de nevoi personale.

Cat de mult conteaza parerile si review-urile?

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credit pensionari fara limita de varsta. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Pareri si idei despre Credius IFN cel mai la indemana mijloc de achizitii in rate in magazinele clasice. De ce spunem Clasic? Pentru ca in magazinele online gen Emag sau Flanco, exista alte modalitati, nu la fel de rapide dar oricum, acceptate de comerciant (atat IFN-uri – Cetelem, BRD Finance cat si banci – Card Avantaj, Raiffeisen.

Parerea aproape generala este ca la Credius IFN sunt de departe printre cele mai ieftine imprumuturi nebancare rapide doar cu buletinul. O parere foarte buna au oamenii si legata de faptul ca prin Credius se pot obtine singurele credite fara acte – pe perioada medie si lunga (spre deosebire de Ferratum, TeleCredit sau Extra Simplu, unde perioadele de imprumut sunt in general mai mici.

Multi clienti sunt nemultumiti ca activitatea Credius este limitata la un numar destul de mic de comercianti, si foarte putin activa in piata de electronice, IT si electrocasnice (spre deosebire de mobila si amenajari interioare, unde Credius sta foarte bine).

Este adevarat, sunt si persoane care se plang de costurile acestor credite. Acestora le recomandam sa analizeze costurile specifice in materie de imprumuturi IFN, in special la cele care acorda credite ultra rapide doar cu buletinul: isi vor schimba parerea despre Credius.

Nu insistam in acest articol asupra parerilor pozitive despre Credius IFN, si nici asupra comparatiilor cu alte societati care furnizeaza credite nebancare. Este clar ca institutiile vechi au parte de mult mai multa atentie in mediul online, daca este sa ne referim doar la Provident sau la Cetelem. Dar ce facem cu Credius, Ferratum, Extra Finance? Sau si mai si, cu TeleCredit, care abia a deschis portile de cativa ani?

Aici adunam permanent parerile transmise de catre cititori – clienti sau doritori de imprumuturi nebancare. Desigur, toate aceste mesaje sunt confidentiale, insa, fara a da detalii personale, putem sa tragem cateva concluzii.