Imprumut prin banca fara adeverinta, online, ieftin si rapid

Intrarea pe piata a unei banci noi este intotdeauna un moment prielnic pentru tine sa profiti: in dorinta acestor banci de a atrage rapid clienti noi, ofera noilor clienti conditii mult mai bune decat majoritatea celorlalte institutii de credit.

Cel mai rapid credit bancar online din Romania are acum si varianta urgenta, creditul Idea::Fast, dobanzi bancare, termen redus si doar cu buletinul

Idea::Fast Credit imprumut rapid de la Idea Bank

Cuvinte cheie: Idea::Fast Credit imprumut rapid de la Idea Bank, Credite rapide. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Idea::Fast Credit imprumut rapid de la Idea Bank. Tipul imprumutului: Imprumut rapid fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz): Idea Bank

Detalii oferta credit:

Se acorda fara adeverinta: da, tot ce aveti nevoie este buletinul

CreditFix imprumut rapid

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii prin promotii nebancare, cel mai simplu, rapid si confidential credit in cateva ore

Trebuie sa ai probleme serioase ca sa fii nevoit sa apelezi la un IFN specializat in imprumuturi rapide pe termen scurt, asa numitele credite rapide pana la salariu. Daca asa este, si iti trebuie bani imediat, si nu ai timp de alergat dupa acte, Credit Fix IFN este raspunsul corect.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: nu te speria cand vezi DAE-ul (Dobanda Anuala Efectiva), care se duce undeva la peste 4000%, pentru ca tu nu iei bani imprumut pe un an, ci doar pe cateva zile. De pilda, daca iei 1000 de lei pentru 31 de zile, DAE de 4000% inseamna ca vei avea de rambursat 1372 lei. Ai prefera un DAE de 15%, in loc de acesti 4000%? Se poate, dar e degeaba, pentru ca 15% au doar bancile, iar acestea au altfel de credite: suma minima este mult mai mare decat ai tu nevoie; perioada de rambursare este de cel putin 6 luni; actele necesare sunt multe si controalele stricte. Adica in loc sa iei cei 1000 de lei de care ai nevoie, pe o luna, cat ai nevoie, ce sa faci?

Sa iei 5000 de lei pe minim 6 luni? Probabil ca, dupa ce rezolvi problema urgenta pentru care iti trebuiau cei 1000 de lei, te-ai alege cu un telefon nou si jumatate de an rate de aproape 1000 de lei pe luna.

Acum sa vedem concret cu ce iese in evidernta oferta CreditFix. Cu ce? Cu absolut nimic special. Suma maxima de 300 de lei, acordare pe cel mult 62 de zile. Pentru primul contract si suma maxima imprumutata de 1500 de lei, dobanda este ZERO. Deci nimic special, cum spuneam. Asta e ceva rau, ca ne-ar placea niste super oferte, dar este si ceva foarte bine, pentru ca lipsa review-urilor negative este un semn de foarte mare serozitate.

Credite pana la salariu CreditFix

Credite pana la salariu in regim urgent IFN pentru cei care au nevoie rapid de o suma de bani

Aveti acum ocazia sa analizati pe larg cea mai simpla oferta de credite rapide CreditFix oferite fara adeverinta de salariu, fara fise de la fisc sau verificari stricte in Biroul de Credit. Totul se realizeaza online, inclusiv actele – buletinul scanat sau pur si simplu fotografiat cu telefonul fiind de ajuns.

Credite pana la salariu IFN

Documentele cerute la dosar sunt necesare doar la prima cerere, la deschiderea contului, si se limiteaza la o copie a cartii de identitate, un extras de cont pe ultimele 30 de zile in format electronic si un document de venit aferent anului anterior (scanat sau pozat) incarcat pe site in contul tau la sectiunea “Adaugare document”. Efortul tau in aceasta faza este rasplatit din plin insa: dobanda la primul imprumut este ZERO.

Parerea specialistului: asigurati-va ca aveti asteptari adecvate. Aplicarea pentru un imprumut cand esti intr-o mare graba nu este niciodata o idee buna. Ofiterii de imprumut au un protocol clar pentru aprobarea unui credit si virarea de bani. In timp ce unele imprumuturi pot fi pre-aprobate in avans, majoritatea creditelor, in special cele bancare, dureaza ceva timp pana la aprobare si plata.

Daca este un imprumut pentru nevoi personale, creditorul ar putea dori sa stie cum doriti sa utilizati sumele, de exempludaca ai nevoie de bani pentru imbunatatiri sau dotari in acasa sau pentru o reducere a datoriei de la alte credite. Procesul de imprumut poate fi una frustrant si in cazul in care imprumutul nu este aprobat, de multe ori nu ti se va spune din ce cauza s-a petrecut refuzul.

Cel mai important lucru, atunci cand analizati oportunitatea unui imprumut de la CreditFix, ca de la orice IFN sau chiar banca, dealtfel, este nivelul urgentei. Conteaza nevoia reala. Daca aveti investitii de facut, atunci oricand este foarte bine. Daca va imbunatatiti nivelul de viata, este foarte bine, dar fara a depasi limita de siguranta. Daca e vorba de lux, atunci creditul nu este o solutie.

Credite rapide la Unicredit Tiriac

Se pregateste noua paleta de oferte si promotii de la Unicredit Tiriac – imprumuturi rapide de bani in conditii avantajoase

Deocamdata ofertele sunt cele standard:

Unicredit Tiriac mi se pare in continuare o banca in plin proces de transformare. La un moment dat au inceput sa sparga sucursalele in versiuni pentru persoane fizice – separat de cele pentru firme, acum de o vreme observ ca din ce in ce mai multe companii mici cu vanzari online prefera sa isi tina contul la Unicredit Tiriac. Iar pentru clientii lor, aceasta este o treaba buna.

Daca la o factura la utilitati mai peste tot se poate citi codul de bare, la plati de alt tip (o rezervare la hotel, un hosting la site..) ar trebui sa scriem ordine de plata. Ei bine, nu si la Unicredit Tiriac – e de ajuns sa mergi cu proforma la ghiseu, si cu banii, si in cateva minute ai plecat, treaba e gata.

Banca de mijlocul plutonului, dar veche si renumita, inseamna oferte bune

Dar ce se intampla la ei pe partea creditelor rapide (sume mici perioade scurte, fara explicarea destinatiei)? Deocamdata nu mare lucru, pentru ca nu vedem nicio promotie activa (cu exceptia reducerilor expuse la partenerii din tara cu cardul de credit MasterCard Premium). Analizand ofertele incheiate recent in sfera imprumuturilor de nevoi personale, gasim multe oferte interesante, si speram ca acestea vor reveni.

Spre exemplu, foarte multe promotii se bazau pe sistemul foloseste cardul de credit la cumparaturi si primestiun cadou garantat.

Sau Cumparaturile de sarbatori iti aduc premii. O alta promotie veche este cea prin care daca cupmeri un bilet de avion prin ei, ii aduci pe cei dragi mai aproape de tine. Apoi s-a trecut mai sus, la cumparaturile in rate prin credit de consum, la care de asemenea s-au asigurat cadourile.

Una dintre cele mai tari promotii din sistemul bancar a fost cea prin care era de ajuns sa intri intr-o sucursala, doar cu buletinul, pentru a solicita O SIMULARE DE CREDIT – o simpla verificare a eligibilitatii, fara nicio alta obligatie, si gata: aveai GARANTAT un cadou.

Iarasi o oferta foarte interesanta a fost campania YourBank2Go, in care la achizitionarea unui pachet bancar – cont + telefon sau tableta samsung (prin credit UCFin) puteai castiga una dintre cele 10 calatorii cu balonul !

Cea mai recent incheiata promotie a fost adresata familiei, punand la bataie bilete de avion BlueAir, bilete pe care le puteai folosi personal, sau le puteai da cuiva la alegere.

Imprumuturi rapide de bani la ING Bank

Credite rapide la ING prin sistemul de imprumuturi de nevoi personale si prin cardurile de credit

Cele mai interesante si mai avantajoase oferte de credit de la ING sunt:

Cel mai simplu credit de nevoi personale din oferta clasica a ING

Prin “imprumuturi rapide de bani”, generic, intelegem toate formele de creditare pe perioade relativ scurte, in sume mici, pentru diverse cheltuieli care nu implica investitii de capital, ci cel mult renovari, auto, ci mai ales cheltuieli pentru consum sau pentru nevoi personale.

ING bank, probabil si datorita faptului ca incearca fara succes de ceva vreme sa patrunda pe piata  creditelor ipotecare – prin programul Prima casa, incepe sa promoveze din ce in ce mai mult produsele adresate persoanelor fizice, in special pe linia creditelor de nevoi personale si a creditelor rapide de consum prin intermediul cardurilor.

Ne vom opri putin asupra unui aspect din strategia de promovare a ING, mai exact cea aferenta cardurilor de credit. Spune ING: “Cardul de credit pentru micile placeri nebugetate cu o perioada de gratie de pana la 1 an de zile”. Ma mira foarte tare o asemenea abordare. Pot intelege ca exista foarte multi clienti potentiali care nu ar sta mult pe ganduri sa foloseasca un asemenea tip de imprumut pentru a cumpara o vacanta, alta geanta, pantofi sau cercei.. telefon..

Dar e bine? In primul rand pentru clienti: intr-o lume asezata pe o cultura economica solida si de traditie, poate ca se foloseste cardul pentru a cumpara asa ceva, insa nu ca un imprumut pe termen mediu, ci cel mult ca un mod normal de utilizare a fluxului de bani din bugetul propriu. Insa aici discutam de o perioada de gratie de pana la un an? Asta deja nu mai este o utilizare naturala de card, ci un imprumut pe termen mediu pentru nevoi personale sau consum. Pentru ce? Pentru bunuri de lux, mofturi, pentru lucruri pe care poate ar fi mai bine sa le cumparam doar daca avem banii, nu pe credit.

La celelalte oferte de credite, desi exista o oarecare nuantare, linia nu este mutl diferita. De pilda la ING Personal, pe langa cheltuieli mai mari, si pentru care e destul de normal sa cautam credit, se trece si “televizorul LCD”.. chiar langa “facultatea copilului”. Ce vrea oare ING sa ne transmita? In primul rand, se adreseaza in cu predilectie tinerilor. In al doilea rand, celor cu un anumit standard de viata spre mediu, sau mai bine zis, cu aspiratii de acest gen.

Ce castiga ING din atragerea unor asemenea clienti? In afara de o mare doza de risc – nu este niciun secret ca cei care imprumuta bani pentru telefon sau geanta.. sunt un risc de neachitare, totusi se aleg mai mult ca sigur cu un mare numar de clienti “in crestere”, de oameni tineri aflati pe o panta ascendenta in cariera si in viata – viitorii clienti “buni”, de valoare.

Credit expres – iei banii acum, platesti la anul

Cum poti face ca acest credit sa fie si ai avantajos decat este deja, iar aprobarea sa fie si mai ultra-rapida? Ia-ti salariul in pe card la BRD. Astfel la orice cerere de imprumut analiza dureaza de 2-3 ori mai putin, ti se cer mai putine documente si adeverinte, iar dobanda este mai mica! Si cel mai tare: iei banii ACUM de sarbatori, Craciunul e la 2 pasi, iar in ianuarue-februarie, cand stii ca vei cam chitai dupa bani.. nu ai nicio rata de platit!

Cea mai lunga perioada de gratie la un imprumut bancar

Incepi prima rata abia la 3 luni, deci prin martie, cand deja te-ai pus bine pe picioare. Ca stim cu totii, de Craciun si Anul Nou cheltuim cu cate patru maini, ne imprumutam de peste tot, sau sarim peste vreo rata sau intretinere, nu ne refuzam nicio placere. Dar cand vine ianuarie si trebuie sa dai inapoi bani peste bani.. e de rau. Asa ca Bravo BRD, au gasit solutia!

Ia de la BRD un Credit rapid Expresso pentru nevoi personale si primesti:

Se accepta o gama larga de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Esti in siguranta pe intreaga perioada de creditare prin incheierea unei  asigurari de viata care iti ofera tie si familiei tale protectie in cazul unor evenimente neprevazute (somaj, incapacitate de munca, invaliditate totala sau deces). Polita se incheie in momentul semnarii contractului de credit, pentru intreaga perioada de creditare.

Completezi formularul online si vei fi contactat in cel mai scurt timp. Un simplu telefon la serviciul MyBRD Contact iti permite sa obtii preacceptarea cererii de credit. Mergi in orice unitate BRD, pentru depunerea dosarului de credit.

Primesti rapid imprumutul chiar acum, platesti prima rata abia peste 3 luni, plus 3 luni cadou la asigurare.