Actualizat pe mai 2, 2023

Solutie securizata si rapida: credit nebancar prin telefon. Sume intre 100 si 3000 de lei, aprobare in maxim 2 ore. Eficace, sigur si util: credit rapid prin telefon.

Stim ca printre voi sunt doua categorii de cititori. Primii, cei care doresc mai multe informatii despre un credit nebancar prin telefon. Altii, care stiu deja, si cauta direct detaliile de contact ale institutiilor de credit. Acum revenim la cei care vor sa afle mai multe despre creditele prin telefon.

Ne intereseaza in primul rand cat de rapide sunt acestea. Apoi, daca se poate rezolva totul telefonic, sau tot mai trebuie facuti pasi in online sau vizita la sediu. Nu in ultimul rand, suntem foarte interesati de siguranta acestor metode.

Daca ati parcurs deja ideile, sau le cunoasteti deja, trecem la descrierea in detaliu. Nu va speriati insa, nu va plictisim cu texte de mii de cuvinte. Descriem pe scurt ce e special la creditul nebancar prin telefon. Sunt mai ulte variante si situatii, le luam pe rand:

Solutia creditului prin telefon

Aplicatiile mobile de credit nebancar

Aceasta metoda, deschisa in prima faza de catre Mobilo Credit, nu este in mod clasic un credit prin telefon. Desi nu este vorba despre o convorbire telefonica, fara o aplicatie instalata pe smartphone nu functioneaza.

Credit rapid prin telefon pentru clienti existenti

In general, la un prim contact cu un client pe care il are societatea nebancara, verificarile sunt mai atente si mai detaliate. Este necesar sa se prezinte in original sau in copie semnata actul de identitate, documente de venit etc. Dupa acest pas insa, in cazul in care v-ati  respectat 100% obligatiile de plata, devine mai usor. Urmatoarele credite pe care le-ati mai solicita de la acel IFN se pot face foarte simplu, fie online, fie cu un simplu apel telefonic sau SMS.

Credite IFN in doi pasi

Daca mai sus am prezentat sistemele 100% telefonic, destul de rare insa. acum trecem la ceva mult mai des intalnit. Cum si la multe agazine online, sau chiar la comenzile prin posta, verificarea telefonica reprezinta doar o etapa, la fel se lucreaza deseori si in sistemul creditelor nebancare. Practic, se separa cele doua etape initiale: solicitarea si verificarea. La anumite institutii, cererea se depune online, iar pentru aprobare se interpune si o confirmare telefonica. La altele, solicitarea se face telefonic si verificarea fizic, la sediu. Exista si o a treia varianta, o combinatie intre cele doua, cu ceva in plus.

Imprumutul nebancar cu completare online si confirmare telefonica

Multe societati de creditare (inclusiv banci) primesc cererile online, dar fac apoi si o verificare telefonica. Se asigura astfel ca persoana care a completat cererea este beneficiarul sumelor de bani. Tot asa se fac anumite verificari ale corectitudinii datelor. Se solicita, cand este cazul, si informatii suplimentare. Metoda este printre cele mai des intalnite in practica creditelor nebancare rapide.

Credite telefonice cu verificarea actelor la sediu

Iarasi, o metoda des intalnita: cererea se face telefonic, la telefon se verifica datele din cerere. La verificare intra veniturile, se discuta suma maxima posibila, sistemul de rate, dobanzile etc. In felul acesta se face preaprobarea. Pentru a primi insa creditul, este necesara o vizita scurta la sediu pentru a prezenta documentele si – de multe ori, pentru a ridica si banii. Desi nici acesta nu este un credit nebancar prin telefon real 100%, este o varianta foarte apropiata.

Solicitare telefonica si completare dosar la domiciliu

Aceasta este mai intalnita in combinatia cerere online – completare dosar si acordare la domiciliu. Asa ceva practica, de pilda, cei de la iCredit. Varianta in care cererea initiala se face telefonic o intalnim si la iCredit, dar mai ales la Provident. In aceasta faza se determina daca puteti primi un credit, si in ce suma. Tot acum aflati conditiile si dobanda.

Daca ambele parti sunt de acord in principiu, se trece mai departe. Un consultant al IFN-ului sa se deplaseze la domiciliul solicitantului. Acum se completeaza cererea, dosarul si contractul. Desi nici acesta nu este un credit nebancar prin telefon 100%, vizita la domiciliu este in fapt doar o formalitate. Daca nu treceti de verificarea telefonica initiala, nu va exista niciun imprumut.

Cum poti obtine un credit nebancar prin telefon

Creditul nebancar prin telefon este o soluție rapidă și modernă pentru a obține banii de care ai nevoie imediat. Nu mai trebuie să te deplasezi către sediul instituției financiare și să aștepți zile sau săptămâni pentru aprobare și transferul banilor.

Un astfel de credit poate fi obținut cu ajutorul unui calculator de credit disponibil online, unde poți selecta suma dorită și scopul creditului.

Pentru a aplica pentru un credit nebancar prin telefon, trebuie să completezi datele personale și să încarci o fotografie clară a cărții de identitate și un selfie. După ce cererea ta este evaluată și aprobată, suma dorită va fi transferată în contul tău prin virament bancar sau prin transfer instant pe cardul tău.

Creditul nebancar prin telefon se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și care pot face dovada obținerii unor venituri constante din salariu, pensie sau alte surse. Este necesar să înregistrezi numărul cardului tău bancar în cererea de creditare, pentru a micșora durata de transfer a banilor.

Avantajele unui credit nebancar prin telefon sunt numeroase. Accesul la împrumut se face imediat, iar banii îți sunt transferați instantaneu. Beneficiezi de comision de 0%, iar dobânda aferentă creditului îți este comunicată transparent, fără costuri ascunse. Mai mult, ai parte de condiții avantajoase și dobânzi personalizate începând cu 0,75%.

În concluzie, creditul nebancar prin telefon este o opțiune avantajoasă pentru cei care au nevoie de bani imediat și nu vor să se confrunte cu proceduri lungi și complicate.

Pe larg: Mobilo Credit – bani pe loc cu telefonul

Imprumut rapid IFN pana la salariu cu dobanda avantajoasa si acordare in aceeasi zi prin intermediul primei aplicatii mobile pentru credite nebancare din Romania

Imprumut rapid nebancar cu dobanda avantajoasa, termen scurt si banii in mana in 30 de minute!

Oferta Mobilo Credit: la primul imprumut contractat – in limita a maxim 250 de lei si fara prelungirea perioadei de rambursare, dobanda si toate celelalte costuri sunt ZERO. Concret, iei cu imprumut 250 de lei, dupa 30 de zile (sau mai putin, daca doresti) dai inapoi tot 250 de lei, si totul este in regula.

Suma maxima ce poate fi imprumutata: 2000 lei.

Ce este cel mai interesant legat de imprumuturile rapide Mobilo Credit, este apartenenta la mileniul trei: daca faci cererea de imprumut instalandu-ti aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone (disponibila pentru Android si pentre iOS), suma pe care o poti primi cu dobanda zero la primul credit urca la 350 de lei – totul este gata in 7 click-uri !

De la al doilea credit rapid Mobilo inainte, vei avea de platit si dobanda, desigur, dar apar si alte avantaje, in primul rand legate de posibilitatea de prelungire a contractului in curs. Spre deosebire de majoritatea IFN-urilor, care asteapta banii la termen, altfel incep penalitatile, Mobilo Finance iti permite posibilitatea de a prelungi creditul cu pana la 4 saptamani.

Treptele creditului sunt: 250 lei la primul contract, pana in 500 lei la al doilea, maxim 800 lei la al treilea, 1200 lei la al patrulea si peste 1200 lei de la al cincilea. Perioada maxima a creditului Mobilo este de 31 zile.

Avantaje credit prin aplicatia pe telefon Mobilo:

Sistemul de avantaje client Mobilo:

Aplicatia imprumut online Mobilo Credit

Creditul nebancar ultra rapid cu cea mai simpla procedura de acordare si la dobanzi foarte avantajoase

Acum prezentam imprumutul super simplu prin Mobilo Credit IFN prin care se pot obtine in cel mai rapid mod sume mici si medii de bani pe termen scurt si mediu (clientii vechi pt plati pana la 6 rate lunare), la costuri decente. Platforma online Mobilo Credit iti ofera posibilitatea sa imprumuti sume nu foarte mari – maximul standard la un cont Platinum este de 4000 lei, dar suficiente sa acoperi un necaz intempestiv aparut. Mai mult decat o parere: analizeaza bine riscurile creditelor garantate.

Creditele cu garantii (ipotecare sau de alta natura) sunt imprumuturi mai ieftine si mai usor acordate decat cele fara garantii, ceea ce le fae foarte atractive, dar trebuie sa intelegeti ca, indiferent cate modificari legislative par sa se aprobe in favoarea ta, ramai intotdeauna cu riscul de a-ti pierde casa daca ceva merge prost si nu mai poti plati ratele.

Daca te gandesti ca este doar un imprumut mic, pentru nevoi personale, mult mai redus ca valoare decat casa cu care garantezi, trebuie sa fii cu atat mai atent: ti se ia casa, e scoasa la licitatie, banca isi ia ce ii datorai, cu toate penalitatile, platesti si costurile judiciare, si cele cu executorii, si cele de licitatie, si taxele notariale si impozitele de vanzare. Iar ce ramane, ramane pentru tine, doar ca va fi cu siguranta insuficient pentru a-ti cumpara o alta casa la fel.