Fara povesti, fara texte lungi si fara finalitate. Aici ai EXACT cele mai bune oferte detaliate pentru un credit imobiliar sau pentru constructii – vezi conditiile, alegi cea mai buna dobanda, si treci la completarea cererii!

Creditul Imobiliar de la Garanti BBVA

Creditul imobiliar de la Garanti Bank va este oferit pe termen de pana la 360 de luni. Aceste credite cu valoare mare, cu garantii reale, sunt disponibile in lei sau in valuta.

Destinatie credit: achizitionarea unui imobil (teren, cladire); constructia (inclusiv extinderea unei cladiri); refinantarea altui credit imobiliar; precum si ca Bullet loan – credit la care principalul se plateste la maturitatea creditului, pe durata creditului solicitantul avand obligatia de a plati lunar dobanda si comisioanele aferente.

A doua cea mai buna oferta din portofoliul Garanti BBVA

Caracteristici – Beneficiati de dobanda redusa daca incasati salariul intr-un cont Garanti. Termen de pana la 360 de luni. Nu exista suma maxima. Creditul in lei poate acoperi pana la 85% din valoarea estimata a locuintei in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mare sau egal cu 3.000 RON si pana la 80% in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mic de 3.000 RON.

Creditul in EUR poate acoperi pana la 75% din valoarea imobilului. Bunul imobiliar asupra caruia se pune ipoteca trebuie sa apartina solicitantului sau unei terte parti. Pentru Creditul imobiliar sunt necesare asigurari de locuinta si de viata.

Garanti va ofera gratuit asigurare de viata. Daca va incasati salariul in cont la Garanti, pentru un „Credit imobiliar” de 60.000 EUR pe o perioada de 360 de luni, rata dobanzii variabila (EURIBOR 6M + 4,59%) este 4,89%, DAE 5,28%, comision de analiza dosar 130 EUR, comision de administrare lunar 0,02% din soldul creditului.

Valoarea primei rate lunare este 330,07 EUR, descrescatoare, iar valoarea totala platibila de consumator este 117.311,58 EUR. Pentru mai multe informatii: Va invitam sa vizitati cea mai apropiata agentie Garanti pentru mai multe informatii despre Creditul Imobiliar si modul de acordare.

Pozitia GARANTI in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 8 cu 8.55 puncte (din 10 posibile).\

Caracteristicile Creditului Imobiliar de la GARANTI BANK pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: pentru imobil platita de client, de viata oferita de banca; RASPUNS: aprobare finala in 2 zile dupa depunerea dosarului complet, preaprobare financiara – 1 zi; DOBANDA: 5,88% (Robor 6 luni + 2,64%); DAE: 6,71%; COMISIOANE: analiza dosar – 600 lei, administrare – 0,05% lunar.

Creditul Habitat de la BRD

Acum ai loc si pentru pasiunile tale, in casa noua, cu creditul ipotecar/imobiliar Habitat destinat unor proiecte diverse: achizitie, constructie, terminare, extindere, modernizare, reabilitare, consolidare. Iti ofera finantare in LEI, Euro sau USD pe o perioada de maximum 30 de ani, o dobanda avantajoasa si rambursare in rate constante sau descrescatoare.

Destinatie credit: cumpararea sau construirea de locuinte si case de vacanta, terminarea, extinderea sau modernizarea constructiilor existente precum si cumpararea de terenuri pentru constructii viitoare. Exclusiv pentru persoane fizice.

Exista imprumuturi cu destinatie imobiliara mai avantajoase decat cele din Prima Casa?

Avantajele tale – perioada de gratie de pana la 12 luni (pentru constructii), dobanda avantajoasa fixa in primii 7 ani si ulterior indexabila, sau indexabila pe intreaga perioada de creditare, perioada de creditare pana la 30 de ani, credit suplimentar, maximum 20% pentru cheltuieli notariale, de evaluare sau alte costuri suplimentare, avans minimum 5%. Credite imobiliare, RON, BRD – Credit imobiliar Habitat – avans >15%.

Credit imobiliar acordat pentru cumpararea sau construirea de locuinte si case de vacanta, terminarea, extinderea sau modernizarea contructiilor existente precum si cumpararea de terenuri pentru constructii viitoare. Suma minima: 15.000 EUR (echivalent 65000 RON). Perioada minima: 120 luni. Perioada maxima: 360 luni. Nu exista o limita de creditare, suma maxima pe care clientul o poate obtine fiind stabilita in functie de veniturile acestuia.

Ratele aferente imprumutului sunt descrescatoare, iar dobanda indexabila nu se modifica in functie de politica de dobanzi a bancii la un moment dat, ci doar in functie de cotatiile indicilor ROBOR, EURIBOR si LIBOR. Banca accepta o gama variata de venituri, cum sunt cele reprezentate de salarii, dividende, chirii, venituri din activitati independente, drepturi de autor sau diurne. Nota: Potrivit BRD, calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate este orientativ si nu are valoare contractuala.

Pozitia BRD in Topul Cel mai bun credit Imobiliar: Locul 6 cu 8.8 puncte (din 10 posibile).

Caracteristicile Creditului Imobiliar de la BRD pe baza carora s-a calculat nota si pozitia in topul Cel mai bun credit imobiliar: AVANS: 15%; ASIGURARI: platite de client pentru imobil şi viaţa; RASPUNS: maximum 12 zile, preaprobare in 15 minute; DOBANDA: 5,43% (Robor 6 luni (0,318) + marja fixa 2,25 pp); DAE: 6,19% cu asigurare viata, 5,61% fara asigurare viata; COMISIOANE: analiza dosar 1.000 lei.

Creditul Casa Ta de la Raiffeisen Bank

Doresti sa-ti cumperi o locuinta? Alege creditul imobiliar Casa Ta in Lei si beneficiezi de dobanda avantajoasa de 4,69% la incasarea salariului/pensiei pe card Raiffeisen Bank! Doresti detalii suplimentare? Completeaza online datele de contact si te vom apela pentru oferirea tuturor informatiilor de care ai nevoie! Tip imobil: apartament (bloc, vila), casa si terenul aferent; Destinatie imobil: rezidential; Localizare imobil/grad confort: urban/I, II; Imobil adus in garantie: cel achizitionat prin credit/al unor terte persoane.

Vrei sa cumperi o locuinta si nu te incadrezi in Prima Casa? Raiffeisen are oferta si asa

Incepem cu incepututl: de ce nu te-ai califica in program? NU detaliem aici – mergeti direct la „detalii program Prima Casa” si aflati acolo totul.

Dar acum, intelegem ca nu te incadrezi, ce poti face? Ai cel putin 3 motive bune sa iti iei un credit Casa TA in Lei: dobanda avantajoasa de numai 4,69% pentru clientii care aleg sa incaseze salariul/ pensia pe card Raiffeisen Bank, economisesti platind pretul imobilului in Euro la cursul de schimb BNR, siguranta si confort prin pre-aprobarea creditului, valabila 45 de zile. Caracteristici – Valuta: Lei, Euro.

Destinatie: achizitie locuinta sau teren, constructie, renovare. Valoare: intre 5.000 si 200.000 de Euro (sau echivalentul in Lei). Perioada: intre 3 si 30 de ani. Garantie: ipoteca de rang I instituita asupra imobilului achizitionat sau asupra unor bunuri imobile aflate in proprietatea solicitantului sau a unor terti.

Valoarea maxima finantata din valoarea imobilelor aduse in garantie: pana la 85% pentru credite in Lei; pana la 75% pentru credite in Euro. Asigurare: asigurarea imobilului, cesionata in favoarea bancii. Avantaje – Siguranta: in cazul creditelor in Lei nu exista riscul de crestere a ratei lunare ca urmare a cresterii cursului de schimb.

Aport propriu redus: finantare de pana la 85% din valoarea locuintei dorite in cazul creditelor in Lei. Acceptarea unei game largi de venituri (salarii, pensii, venituri din chirii, venituri din activitati independente etc.). 0% comision de administrare. Acordarea creditului in ziua semnarii contractului de vanzare cumparare si ipoteca.

Gestionarea creditului imobiliar de la Raiffeisen Bank e simpla ca buna ziua! Te ajutam sa obtii creditul imobiliar potrivit nevoilor tale si te sustinem si pe parcursul perioadei de creditare prin oferirea unor beneficii si servicii utile pentru gestionarea optima a creditului tau. Protectie financiara: poti amana plata a maximum 3 rate lunare, atunci cand ai nevoie, pentru a depasi eventuale dificultati financiare. Poti folosi optiunea de amanare a platii oricand, incepand cu a saptea luna.

Pentru creditele cu dobanda fixa 3 ani poti opta pentru pauza la plata ratelor incepand cu al patrulea an de creditare. Prin serviciul de internet banking Raiffeisen Online si serviciul de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile ai acces securizat non-stop la contul de credit, iti poti plati rata lunara si chiar realiza schimbul valutar in cazul in care rata creditului este in alta moneda decat salariul. In plus, pe orice tip de telefon mobil, prin serviciul SmartTel, informatiile despre contul de credit iti sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, sub forma unor mesaje de tip SMS.

Ai oricand ajutor, la doar un telefon distanta, prin serviciul de phone banking Raiffeisen Direct: cu un simplu apel telefonic gratuit primesti informatiile necesare despre creditul tau si ajutor in efectuarea tranzactiilor. Astfel, cu creditele imobiliare Raiffeisen Bank ai mereu situatia sub control!

Documente necesare:

Raiffaisen Bank nu a fost analizata in vederea clasarii in topul celor mai bune credite imobiliare si ipotecare.

Creditul Cumpara locuinta ta de la OTP Bank

Oriunde ai fi, te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa. OTP Bank iti deschide drumul catre casa ta, prin creditul ipotecar in lei sau euro, solutia prin care iti poti achizitiona locuinta visurilor tale.

De acum nu trebuie sa mai platesti chirie sau sa imparti locuinta cu parintii tai. Rate lunare egale formate din rata de principal si dobanda. In plus, in functie de optiunea aleasa de client, acesta va achita lunar comisionul de gestiune aplicat la soldul creditului, in conformitate cu graficul de rambursare.

Inca o oferta de imprumut imobiliar, sau ceva mai mult?

Creditul ipotecar in lei sau euro de la OTP Bank este solutia prin care iti poti achizitiona locuinta visurilor tale. Avantaje – Prin creditul ipotecar cu preaprobare financiara te ajutam sa iți pui in aplicare planurile pentru achiziționarea locuinței visate: aplici pentru creditul ipotecar cu preaprobare financiara, iti aproba creditul si ai la dispozitie maxim 90 de zile pentru a gasi imobilul.

Descopera cum poti deveni proprietarul unei locuinte in cel mai scurt timp si in cele mai favorabile conditii: grad maxim de indatorare de pana la 60%; perioada maxima de rambursare: 30 de ani; maxim 3 codebitori, ca sa te poti incadra la un credit pentru o suma mai mare; garantiile sunt ipoteca de rang I asupra locuintei si asigurarea acesteia; fara comision de retragere a creditului din contul curent; 0 RON comision de analiza dosar; 0% comision lunar de administrare a creditului.

Avantaje credit ipotecar in lei: Pentru creditul ipotecar in lei ai posibilitatea sa iti decizi singur dobanda la credit. Achizitioneaza si foloseste cat mai multe produse si servicii de la OTP Bank si rata de dobanda va scadea.

Produsele si serviciile pentru care primesti discount la dobanda sunt: incaseaza salariul in contul curent deschis la OTP Bank; plateste lunar prin POS la comercianti folosind cardul OTP Bank; incheie asigurarea de locuinta la Groupama, partener OTP Bank; achizitioneaza un pachet de produse si servicii.

Poti solicita credit daca: ai maxim 65 de ani la data rambursarii integrale a creditului, fara asigurare de viata obligatorie; ai maxim 70 ani la data rambursarii integrale a creditului, cu asigurare de viata obligatorie pe tot parcursul derularii creditului.

Pentru polita de asigurare a imobilului, OTP Bank recomanda Asigurarea Locuintei oferita de Groupama Asigurari. Cu aceasta asigurare beneficiezi atat de Serviciul de Autoconstatare, cat si de cel de reparatii de Urgenta. Daca esti client OTP Bank, ai avantajul de a putea beneficia de solutii complete la cel mai inalt standard de profesionalism, oferite de Groupama Asigurari, in parteneriat cu OTP Bank Romania.

OTP Bank nu a fost analizata in vederea clasarii in topul celor mai bune credite imobiliare si ipotecare.

Creditul Imobiliar de la Credit Europe Bank

Credit pentru achizitie imobile aflate in proprietatea/ipotecate in favoarea Bancii. Flexibilitate: obtinerea preaprobarii din punct de vedere al veniturilor inainte de a fi gasit imobilul ce va fi cumparat; documentatia imobilului poate fi adusa ulterior depunerii cererii de credit ipotecar pentru creditul imobiliar CreditAvantaj Imobiliar. In plus, avansul poate fi justificat si in momentul semnarii contractului de vanzare cumparare. Profesionalism: asistenta permanenta din partea unui consultant al bancii.

Inca o data, de ce Credit Europe Bank reprezinta mai mult decat o oferta de card celebru

Cum obtii creditul – Vino la Credit Europe Bank cu: copia actului de identitate; adeverinta de venit si declaratie privind veniturile din salarii / document eliberat de platitorul venitului si intocmit conform prevederilor Ordonantei nr. 30/2011 din care sa reiasa venitul realizat in anul anterior; copie dupa Cartea/Contractul de munca si eventual alte documente in functie de situatia specifica fiecaruia.

Criterii de eligibilitate pentru solicitantii de credit:

Solicitantul si codebitorii trebuie sa faca dovada obtinerii unui tip de venit (din categoriile acceptate de banca si cel putin pentru perioada minima solicitata de banca), prin prezentarea de documente specifice.

Criterii minime de eligibilitate pentru cele mai frecvente categorii de venit: venituri din salarii – in cazul in care salariul este obtinut in Romania, solicitantul trebuie sa fie incadrat cu contract de munca pe o perioada nedeterminata sau pe o perioada determinata cel putin egala cu perioada de creditare.

Vechimea la actualul loc de munca sa fie de cel putin 3 luni sau, sa prezinte vechime neintrerupta in munca de cel putin 12 luni; Venituri din pensii – in cazul in care pensia este obtinuta in Romania, venitul trebuie sa fie obtinut de cel putin o luna; Pentru pensiile de stat din Romania, se accepta doar pensii la limita de varsta, anticipate, pentru militari, pentru revolutionari sau pe caz de boala cu decizie definitiva; Venituri din activitati liberale – in cazul in care venitul este obtinut in Romania, venitul trebuie sa fie obtinut de cel putin 6 luni.

Credit Europe Bank nu a fost analizata in vederea clasarii in topul celor mai bune credite imobiliare si ipotecare.