Actualizat pe aprilie 13, 2023

Dacă figurezi ca restantier in Biroul de Credit nu înseamnă neapărat că nu mai poți lua un credit – chiar si bancile pot sa iti aprobe cererea. În schimb, acest lucru înseamnă că situația ta va fi mult mai serios analizata.

Exista banci care dau credit si unui restantier inscris in BC?

Raspunsul este DA: bancile pot acorda credite inclusiv persoanelor cu restante la ratele altui credit, insa conditiile sunt multe si situatiile destul de rare, iar acordarea rapida este uneori un deziderat un pic cam idnepartat in asemenea situatii.

Dar cel mai important este ca, daca aveti restante, nu este obligatoriu sa ajungeti la mana IFN-urilor, puteti apela si la banci. Sau, mai bine zis, puteti apela atat la banci, cat si la anumite IFN, cele legate direct de banci, si care se comporta corect si in conditii acceptabile.

Banci care acorda credite celor inscrisi in BC – conditii si sanse reale

Conditiile pentru ca un restantier sa poata obtine FARA PROBLEME credite rapide bancare sunt, cumulat:

Pana aici cred ca este clar, insa, de fapt, pe conditiile de mai sus, o persoana nici nu poate di denumita “restantier”. In general, cand o persoana care ne solicuita ajutorul spune “sunt restantier, dar am nevoie rapid de un credit” se refera la altceva.

Trec la extrema: in ce conditii o persoana care se considera restantier este sigura ca nu va putea primi un credit bancar?

Deci, in aceste trei situatii este clar: nici macar nu are rost sa va pierdeti vremea intreband la banci. Daca insa sunteti intr-o sittuatie din prima parte a paginii, sau intr-una intermediara, apelati cu incredere la anumite banci, insa atentie:

Cum se poate obtine un credit de catre aproape oricine, fie el restantier, pensionar, sau chiar somer? Iata un articol foarte bine documentat – si mai ales, cu foarte multe comentarii si pareri in subsol, pe care vi le recomandam: Cum poate lua credit oricine, de la restantier la somer si pensionar – Economica.net

La ce banci sa mergeti? Este foarte interesant de stiut ca anumite banci au in grup si cate un IFN (altul decat cel care clasic se ocupa de activitatile de leasing):

Eu as merge la aceste banci, pentru ca este oricand posibil sa fiu redirectionat cu dosarul pregatit catre varianta IFN “bancar”, varianta care nu este deloc atat de rea pe cat s-ar crede: dobanzile sunt un pic mai mari decat la banca, dar nu sar calul, iar pentru cei cu probleme, care au nevoie de conditii mai “flexibile”, probabil ca merita.

Desi nicio banca nu recunoaste oficial ca acorda credite catre restantieri, realitatea este alta pentru cei informati!

Credite nebancare pentru restantieri

Greselile se platesc, dar nu la nesfarsit. Poti obtine bani imprumut chiar daca esti datornic raportat in Biroul de Credit? Da, prin intermediul mult cautatelor credite nebancare pentru restantieri!

Daca sunteti inregistrat cu rate restante neplatite in Biroul de Credit, si inca mai vreti sa imprumutati bani, mai intai ganditi-va bine la ce faceti. Daca ati ajuns acoolo din neseriozitate, mai bine va abtineti. Sa faci rost inca de credite nebancare pentru restantieri poate fi usor, dar nu daca va adanciti in necazuri. Daca insa necazurile au venit unul dupa altul – nu din vina voastra, si din asemenea cauze nu ati mai reusit sa va platiti ratele la un credit vechi, integral si la timp, atunci puteti incerca in continuare, dar cu mare atentie la cateva aspecte: sunt sanse ca situatia anterioara sa se repete, merita efortul?

Cum faci rost de bani daca esti in Biroul de Credit?

Ne bucuram ca apreciati acest articol. Daca totusi nu este exact ceea ce cautati, credem ca v-ar putea fi de mai mult ajutor materialul Credit pensionari fara limita de varsta. Sau, daca totul este OK, continuati acest articol, urmeaza sectiuni si mai interesante si trimiteri la cele mai bune oferte.

Multa lume intreaba daca se poate obtine un imprumut, bancar sau nebancar, de catre persoanele cu istoric negativ de plata a ratelor. Rasunsul este: in sistemul bancar – NU, in sistemul IFN – POATE. Dar nu aceasta este cea mai importanta intrebare, pentru ca raspunsul se gaseste peste tot, ci “cat costa un credit nebancar pentru restantieri”.

Raspunsul este simplu si evident, doar ca nimeni nu il spune raspicat: creditul nebancar pentru datornici (restantieri, “negativi in BC”) costa mai mult decat celelalte credite nebancare.

Ce inseamna ca imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Cum sunt mai scumpe aceste credite? Dobanzi mai mari, comisioane de risc suplimentare, sume mai mici acordate, pe perioade mai scurte.

De ce imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Trebuie sa intelegeti ca o data ajunsi in acea baza de date, inseamna ca prezentati in continuare un risc de neplata a ratelor. Introducerea numelui dumneavoastra in acea baza de date nu este o pedeapsa, ci o forma legala si normala a bancilor sau IFN-urilor de a se proteja de riscul de neplata.

Societatile de credit nu fac donatii, ele acorda bani imprumut, la un pret (dobanda), si e normal sa faca tot ce se poate pentru a nu pierde banii dati. Daca acestea decid sa acorde totusi credite nebancare pentru restantieri, o fac doar daca exista alte forme de siguranta rambursarii creditului.

O alta intrebare legata de acest subiect este: daca am acumulat datorii restante la un credit bancar, pot obtine un alt imprumut nebancar? Raspunsul corect este ca in acest domeniu nu are importanta ce fel de societate este: in Biroul de Credit se inscriu toate societatile de credit, si cele bancare, si cele nebancare, si leasing, chiar si unele societati de amanet.

Cine ofera credite nebancare pentru restantieri?

Daca ati trecut prin tot ce am expus aici, si inca mai credeti ca merita sa va ganditi la un nou credit, si considerati ca nu mai prezentati risc, atunci va dorim succes. In paginile acestui director gasiti ofertele de credite catre restantieri – lista detaliata a societatilor nebancare care pot acorda asa ceva.

Ce trebuie sa retineti: in afara de publicitatea “ascunsa” (postari pe Facebook, articole de descriere in diverse publicatii), nicio institutie financiara nu afirma clar si raspicat faptul ca aproba imprumuturi catre datornici. Puteti insa citi “printre randuri”. Asta am facut si noi cand am alcatuit aceste liste.

Care sunt societatile IFN pentru datornici?

Imprumutul 60 minute Ferratum si Creditul rapid Extra Simplu sunt cele mai cautate de catre cei care au mare nevoie urgent de bani

Aveti nevoie de bani si vreti sa se rezolve rapid si simplu. dar este oare de ajuns? Mai simplu ca la Ferratum nu cred ca exista, e de ajuns sa completezi cererea online, si dupa ce se aproba mergi la orice CEC Bank cu buletinul si ridici banii..

Nici la IFN Extra Finance nu e cu mult mai complicat, si aici se cere doar buletinul plus un extras de cont de la banca unde ai cardul. Deci iata ce usor este sa gasesti credite nebancare rapide si simple. Dar acestea dau sume mai mari? Pe perioade mai lungi, ca rata lunara sa nu fie prea mare? Si la ce dobanzi? Rapid si simplu = putin si scump?

Top IFN-uri care ajuta restantierii

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Va trebuie rapid o anumita suma de bani, atat de urgent incat nu mai e vreme sa rezolvati datoriile mai vechi? Puteti apela la IFN-urile care acorda credite tip “pentru restantieri”. Pe langa foarte cunoscuta VivaCredit, vin cele mai “proaspete” IFN-uri care abia s-au lansat serios pe piata si e de asteptat sa infloreasca: Ferratum si Extra Finance.

Va trebuie 1000 de lei pentru o luna? Pentru un imprumut acordat ultra rapid, pe o perioada de 30 de zile, in suma de 1000 lei, la Ferratum veti avea de dat inapoi, in total, 1359 lei, insa ai sanse mari sa primesti banii chiar in ziua in care ai facut cererea, iar la Extra Finance, prin creditul Extra Simplu, suma de rambursat este un pic mai mica, de 1300 lei, insa trebuie sa mergeti la sediul lor, si sa aveti, pe langa buletin, si extrasul de cont de la banca dumneavoastra (inca un drum). Pentru comparatie, la Viva ati avea de platit 1360 lei pentru aceleasi conditii.

Creditul rapid Extra Simplu, iei 1000 de lei, in 30 de zile dai inapoi 1300 lei. Deci la 10 milioane dai inapoi ca dobanda 3 milioane in plus, pe o luna. E mult, nu-i asa? Da, este mult. Inseamna o dobanda anuala efectiva de 2334%. Enorm. Dar cei care ajung la asemenea imprumuturi, de obicei datornici inscrisi in Biroul de Credit, nu prea au de ales.

Vor veni si alte IFN-uri care sa acorde credite in conditii de maxima rapiditate, foarte simplu, dar cu sume mai mari pe dobanzi mai mici? DA. Suntem siguri ca da, pentru ca aceasta este tendinta. Vi se pare mare acea dobanda din exemplul de mai sus? Acum 2-3 ani asemenea imprumuturi se acordau la dobanzi si de doua ori mai mari!

Asa cum sunt deja pe piata IFN-uri care acorda imprumuturi la fel ca bancile (perioade pana la 5 ani si dobanzi mici), doar ca mai repede si cu dosar mai lejer, la fel ne pregatim si in zona creditelor pana la salariu si a imprumuturilor doar cu buletinul ca dobanzile sa scada.

Poti apela si la un broker credite pentru restantieri

Imprumuturi rapide nebancare si credite bancare facilitate prin Pro Credite, acordate in conditii foarte bune, cu cel mai simplu dosar, totul facut fara sa te coste un leu!

Cea mai simpla modalitate de a accesa un credit rapid in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp si fara a depune cereri la 10-15 institutii financiare (bancare sau nebancare), este sa apelati la un broker de credite – intermediari financiari organizati legal. Acestia realizeaza gratuit pentru clienti toata activitatea de consultanta si intermediere a imprumuturilor, va explica totul mai bine decat ar face-o orice functionar al bancilor, si se asigura ca totul este gata in absolut cel mai rapid mod cu putinta..

Prin analiza lor initiala, va asigura ca veti depune cerere de imprumut rapid doar acolo unde aveti cu adevarat sanse foarte clare de a vi se aproba creditul, si doar pentru acele produse care sunt perfect avantajoase.

Elementele ofertei Pro Credite Broker:

Avantaje si caracteristici brokeraj de credite

Caracteristici oferta Pro Credite

Cine poate apela la serviciile Pro Credite Broker? ABSOLUT ORICINE are dreptul legal de a semna acte si de a dispune de bunurile proprii. In ziua de astazi exista credite acordabile pentru aproape orice fel de persoana: clienti cu venituri castigate in alta tara, persoane inscrise in Biroul de Credite, oameni care au deja credite si grad de indatorare mare (ratele lunare toatale inseamna un procent insemnat din castigul net lunar).

Pentru fiecare din aceste situatii exista vreo banca sau vreun IFN care poate acorda un imprumut rapid. Dar cum sa ii gasiti? Brokerul are in fiecare zi informatiile oficiale de la institutiile financiare partenere, in care stie exact care sunt condutiile pentru orice fel de situatie.

Ce trebuie insa in mod clar sa retineti. Un broker de credite nu acorda credite. Ei analizeaza cat mai bine situatia personala, determina ce suma puteti obtine cu sanse mari de aprobare, si selecteaza una sau mai multe institutii de credit la care ati avea aceste sanse. Dintre respectivele oferte selectate, apeleaza mai intai la cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Aprobarea finala o face institutie de credit, nu brokerul. La fel, semnarea contractului de credit se face direct cu acea institutie. Mai multe detalii legate de functionare si lege aplicabila: conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca intermediarii de credite.

Exemplu oferta credit restantieri

Suntem conștienți că viața poate fi plină de surprize și uneori acestea pot duce la întârzieri în plata datoriilor. De aceea, institutiile financiare au creat oferte speciale pentru clienții care se confruntă cu această situație.

Iată câteva detalii despre un asemenea tip de credit pentru restanțieri:

Suma maximă a creditului: 10.000 lei Perioada de rambursare: între 12 și 60 de luni Dobândă anuală efectivă (DAE): începând de la 8,5% Comisioane: nu se percep comisioane de analiză a dosarului sau de rambursare anticipată

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

Dacă îndepliniți aceste condiții și sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre o asemenea ofertă, contactați institia de credit și unul dintre reprezentanții acesteia vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.