Ce este atat de special si ce inseamna de fapt creditele pe termen mediu? Ca sa puteti alege, trebuie mai intai sa intelegeti diferenta intre un credit bancar si un imprumut nebancar.

Marea majoritate a creditelor de nevoi personale ale bancilor se acorda pe termen mediu – adica de la 6 luni la 5 ani). Aici nu exista prea multe semne de intrebare. Mai complicat este insa cu cele nebancare, unde o foarte mare parte a ofertelor sunt cu acordare pe termen scurt si foarte scurt. De ce devine interesanta premisa unui credit pe termen mediu nebancar? Pentru ca dobanzile sunt acceptabile, iar aprobarea mult mai usor de obtinut fara de ce fac bancile.

In continuare vom trece in revista doua exemple de imprumuturi nebancare acordate pe termen mediu – una venind din zona bancara (dar veti vedea – nu este banca in atentia noastra, ci IFN-ul acesteia), si un exemplu de la un IFN cat se poate de „clasic”:

BRD Finance – imprumuturi nebancare BRD pe termen mediu

BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Oferta include credite de consum, carduri de credit si credite auto.

Prezenta pe piaţa romaneasca din aprilie 2004, BRD Finance a devenit rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum.

Cand auzi de credite nebancare te gandesti doar la Provident sau VivaCredit, nu la BRD sau BT, nu-i asa?

Strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: hipermarketuri (Carrefour, Real), DIY (Praktiker, Dedeman), PVC (Aplast), IT (eMAG), electronice si electrocasnice (Altex, MediaGalaxy, Daniel, Rombiz), mobila (Staer, Elvila), auto (Renault, Dacia, Citroen, Hyunday, Chevrolet), publicistica (Readers Digest).

Cu o structura a actionariatului simpla: SG Consumer Finance – 51%, BRD Grouoe Societe Generale – 49%, si functionand evident sub umbrela BRD, BRD Finance este totusi un IFN. Unde ii intalnici cel mai des: in marile magazine, in special cele cu vanzari online, unde ajuta foarte mult la cumparaturile in rate. Unde erau candva creditele in magazin doar cu buletinul, acum veti intalni sisteme gen eCredit (la Emag), sistem de cumparaturi in rate in spatele caruia stau credite nebancare (IFN) de la BRD Finance, Cetelem.. etc.

Credite si imprumuturi rapide BRD Finance:

Credite de nevoi personale la domiciliu: Credit RAPID

Imprumuturi rapide nebancare cu garantia BRD – cumparaturi in rate in marile magazine, acces la promotii si campanii de reduceri, oferte speciale de creditare.

Credite termen mediu Hora Credit

Imprumuturi pentru sume frumoase de bani si pentru perioade medii de timp, cu acordare rapida si plata in rate

Ai vrea sa afli ce este acela un imprumut Hora Credit precum si cum se poate obtine, cat costa, ce acte iti trebuie sau in ce fel se platesc ratele la imprumut? Echipa Hora Credit iti solicita doar o copie dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont si doar in situatii exceptionale alte documente relevante pentru cererea de credit.

Pentru a putea contracta un credit Hora Credit, un client trebuie sa fie cetatean roman, cu varsta peste 19 ani – maxim 75 de ani, si sa aiba o sursa de venit stabila (salariu, pensie etc. ) care sa fie virata intr-un cont bancar care sa aiba un card. In plus, mai este nevoie si de un numar de telefon mobil personal necesar validarii contului Hora Credit si comunicarilor ulterioare.

Parerea specialistului: de ce bancile, desi tot pierd clienti in favoarea IFN-urilor, nu isi modifica radical modul de a lucra cu clientii? Adevarul este ca in foarte multe banci, desi de la intrare esti tratat ca un client de seama, in realitate tot ce se vor incerca va fi sa iti deschida un cont, sa iti se ofere un card de debit, sa te convinga sa iti incasezi salariul la ei in cont etc.

Doresc bancile sa acorde credite? Nu. Ce au ele cu adevarat nevoie este sa devii client si sa faci rulaj si sa platesti comisioane.

Imprumut nevoi personale Hora

Creditul pentru necesitati personale sau pentru consum acordat rapid si fara formalitati interminabile

Aceasta pagina este destinata informatiilor si opiniilor legate de Imprumut nevoi personale Hora Credit si contine detalii despre crearea unui cont si obtinerii unui imprumut rapid. Crearea contului (profilul personal de utilizator) se face o singura data, la prima cerere de imprumut.

Procedura consta in completarea unui formular cu datele personale (nume, prenume, CNP, alte informatii suplimentare), si se finalizeaza prin crearea contului de client dupa introducerea adresei de e-mail si a unei parole, furnizarea numarului de telefon si atasarea copiei de pe buletinul de identitate (fie o copie scanata de pe un xerox, fie cel mai simplu, o fotografie clara facuta cu telefonul).

Ce se poate intampla daca intarziati cu plata ratelor la un imprumut nebancar? In principiu, cam acelasi lucru ca in cazul intarzierilor la plata creditelor contractate cu o banca: penalitati foarte mari calculate automat, inscrierea in Biroul de Credit, instituirea de blocari de cont si chiar popriri pe salariu, mergandu-se pana la executari silite. In cazul unui credit ipotecar sau cu altfel de garantii, se executa garantia. In cazul imprumuturilor pentru nevoi personale, se merge asupra veniturilor.

De exemplu, daca intr-o anumita luna nu aveti banii in cont, riscati sa primiti automat penalizari. Chiar si in situatia in care mergeti sa achitati cash la ghiseu, exista posibilitatea de a vi se percepe un comision semnificativ.

Warning: fii atent cu privire la autorizarea retragerilor automate. Unele institutii de credite online ofera stimulente pentru a li se oferi acces la conturile bancare ale imprumutatilor pentru a usura platile lunare prin retragerea automata a ratei. Faptul in sine nu este periculos, asa ceva va poate scuti de drumuri sau de riscul de a uita plata la timp a unei rate, insa este important sa acordati atentie termenilor.

Descriere imprumuturi IFN Hora

Creditul IFN cautat de foarte multi oameni care au nevoie urgenta de bani dar nu vor sa se indatoreze foarte mult

Analizam aici avantajele si dezavantajele unui credit IFN Hora Credit si modalitatile prin care acest imprumut poate fi accesat in cele mai bune conditii. Suma imprumutata prin credit se obtine foarte usor iar tu nu ai de facut nici macar un drum la sediul societatii. Banii se transfera in contul bancar pe care l-ai inscris in contul tau personal de pe site la completarea cererii.

Din momentul aprobarii creditului, suma de bani se transfera catre banca ta unde ai cardul in maximum 2 ore. Timpul real de aprobare daca totul este in regula: aprobare imprumut Hora Credit in 2 minute! In functie de ce banca ai si de ziua si ora din saptamana, banii ajung pe cardul tau in cel mult o zi lucratoare. O data ajunsi banii la tine in cont, poti merge cu cardul tau la orice magazin sau bancomat.

Sfatul zilei: pune intrebari. Atunci cand gasiti pachetul de imprumut de care sunteti cel mai interesat, contactati direct banca (sau IFN-ul, dupa caz) pentru a afla in avans care sunt cerintele sunt pentru aprobarea imprumutului. Poate fi necesar sa faceti o programare in persoana, poate sunt anumite acte pe care trebuia sa le pregatiti.

Verificati de asemenea termenele si conditiile minime necesare pentru a incepe procesul de aprobare. Bancile, atat intre ele, cat si intre ele si IFN-uri, au cerinte diferite si este important sa fiti pregatiti din timp.