Actualizat pe aprilie 24, 2023

Ce este atat de special si ce inseamna de fapt creditele pe termen mediu? Ca sa puteti alege, trebuie mai intai sa intelegeti diferenta intre un credit bancar si un imprumut nebancar.

Credite termen mediu Hora Credit

Completarea simplă a cererii – primești răspunsul în 15 minute, până la 10 000 LEI și rambursarea la termen de până la 364 zile! Adică, pe scurt, împrumuturi pentru sume frumoase de bani si pentru perioade medii de timp, cu acordare rapida si plata in rate.

Ai vrea sa afli ce este acela un imprumut Hora Credit precum si cum se poate obtine, cat costa, ce acte iti trebuie sau in ce fel se platesc ratele la imprumut? Echipa Hora Credit iti solicita doar o copie dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont si doar in situatii exceptionale alte documente relevante pentru cererea de credit.

Pentru a putea contracta un credit Hora Credit, un client trebuie sa fie cetatean roman, cu varsta peste 19 ani – maxim 75 de ani, si sa aiba o sursa de venit stabila (salariu, pensie etc. ) care sa fie virata intr-un cont bancar care sa aiba un card. In plus, mai este nevoie si de un numar de telefon mobil personal necesar validarii contului Hora Credit si comunicarilor ulterioare.

Parerea specialistului: de ce bancile, desi tot pierd clienti in favoarea IFN-urilor, nu isi modifica radical modul de a lucra cu clientii? Adevarul este ca in foarte multe banci, desi de la intrare esti tratat ca un client de seama, in realitate tot ce se vor incerca va fi sa iti deschida un cont, sa iti se ofere un card de debit, sa te convinga sa iti incasezi salariul la ei in cont etc.

Doresc bancile sa acorde credite? Nu. Ce au ele cu adevarat nevoie este sa devii client si sa faci rulaj si sa platesti comisioane.

Descriere imprumuturi IFN Hora

Creditul IFN cautat de foarte multi oameni care au nevoie urgenta de bani dar nu vor sa se indatoreze foarte mult

Analizam aici avantajele si dezavantajele unui credit IFN Hora Credit si modalitatile prin care acest imprumut poate fi accesat in cele mai bune conditii. Suma imprumutata prin credit se obtine foarte usor iar tu nu ai de facut nici macar un drum la sediul societatii. Banii se transfera in contul bancar pe care l-ai inscris in contul tau personal de pe site la completarea cererii.

Din momentul aprobarii creditului, suma de bani se transfera catre banca ta unde ai cardul in maximum 2 ore. Timpul real de aprobare daca totul este in regula: aprobare imprumut Hora Credit in 2 minute! In functie de ce banca ai si de ziua si ora din saptamana, banii ajung pe cardul tau in cel mult o zi lucratoare. O data ajunsi banii la tine in cont, poti merge cu cardul tau la orice magazin sau bancomat.

Sfatul zilei: pune intrebari. Atunci cand gasiti pachetul de imprumut de care sunteti cel mai interesat, contactati direct banca (sau IFN-ul, dupa caz) pentru a afla in avans care sunt cerintele sunt pentru aprobarea imprumutului. Poate fi necesar sa faceti o programare in persoana, poate sunt anumite acte pe care trebuia sa le pregatiti.

Verificati de asemenea termenele si conditiile minime necesare pentru a incepe procesul de aprobare. Bancile, atat intre ele, cat si intre ele si IFN-uri, au cerinte diferite si este important sa fiti pregatiti din timp.

BRD Finance – imprumuturi nebancare BRD pe termen mediu

BRD Finance administreaza o gama diversificata de servicii financiare, astfel incat clientii sa poata obtine simplu si rapid produsele pe care le doresc. Oferta include credite de consum, carduri de credit si credite auto.

Prezenta pe piaţa romaneasca din aprilie 2004, BRD Finance a devenit rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum.

Cand auzi de credite nebancare te gandesti doar la Provident sau VivaCredit, nu la BRD sau BT, nu-i asa?

Strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: hipermarketuri (Carrefour, Real), DIY (Praktiker, Dedeman), PVC (Aplast), IT (eMAG), electronice si electrocasnice (Altex, MediaGalaxy, Daniel, Rombiz), mobila (Staer, Elvila), auto (Renault, Dacia, Citroen, Hyunday, Chevrolet), publicistica (Readers Digest).

Cu o structura a actionariatului simpla: SG Consumer Finance – 51%, BRD Grouoe Societe Generale – 49%, si functionand evident sub umbrela BRD, BRD Finance este totusi un IFN. Unde ii intalnici cel mai des: in marile magazine, in special cele cu vanzari online, unde ajuta foarte mult la cumparaturile in rate. Unde erau candva creditele in magazin doar cu buletinul, acum veti intalni sisteme gen eCredit (la Emag), sistem de cumparaturi in rate in spatele caruia stau credite nebancare (IFN) de la BRD Finance, Cetelem.. etc.

Credite si imprumuturi rapide BRD Finance:

Credite de nevoi personale la domiciliu: Credit RAPID BRD Finance

Imprumuturi rapide nebancare cu garantia BRD – cumparaturi in rate in marile magazine, acces la promotii si campanii de reduceri, oferte speciale de creditare.

Împrumuturile nebancare acordate pe termen mediu

Împrumuturile nebancare acordate pe termen mediu reprezintă o alternativă la creditele bancare, adresându-se celor care nu îndeplinesc condițiile impuse de bănci sau care preferă să evite formalitățile și documentele solicitate de acestea.

Caracteristici:

Avantaje:

Dezavantaje:

Comparatie cu creditele bancare:

În general, împrumuturile nebancare acordate pe termen mediu prezintă avantaje și dezavantaje față de creditele bancare. În timp ce procedura de obținere este mai simplă și mai rapidă, dobânzile percepute sunt mai mari și există un risc mai mare de a întâmpina probleme cu IFN-urile neserioase. În plus, sumele împrumutate și perioada de rambursare sunt mai mici, ceea ce poate fi o problemă în cazul în care este nevoie de o finanțare mai mare sau pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pe de altă parte, în cazul creditelor bancare, procedura de obținere poate fi mai complexă și mai lentă, iar verificările asupra istoricului de credit și a altor condiții sunt mai riguroase. De asemenea, în general, sumele împrumutate și perioada de rambursare sunt mai mari, ceea ce poate fi avantajos în anumite situații.

În concluzie, înainte de a lua o decizie în privința unui împrumut, este important să se analizeze cu atenție toate opțiunile disponibile și să se ia în considerare avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni. De asemenea, este important să se aleagă o instituție financiară nebancară sau bancară de încredere, pentru a evita riscurile asociate cu IFN-urile neserioase sau cu băncile care practică condiții dezavantajoase.