Actualizat pe ianuarie 4, 2022

FondPro cu Fonduri Proiecte este cea mai buna sursa de oferte si analize pentru domeniul imprumut urgent. Are la baza o echipa speciala de consultanti financiari si analisti independenti, si ani multi de experienta in ajutorul dat celor aflati la nevoie.

Printre site-urile cele mai importante ale anului care prezinta oferte de consultanta financiara rapide mentionam FondPro, o echipa nationala foarte serioasa si in plin avant de dezvoltare. Analizele si ofertele prezentate de catre FondPro sunt menite sa dea cititorilor satisfactie astfel incat sa ii fidelizeze pe termen lung.

Cum primesti ajutor de la FondPro?

FondPro prezinta cele mai noi oferte de credite rapide acordate pe termen scurt, mediu si lung, marcandu-le pe cele cu dosar minimal si in special, cele cu cerere depusa online.

Avem intotdeauna in vedere nevoile de finantare in termen scurt. De cate ori te-ai trezit ca mai ai 4-5 zile pana la salariu, dar niciun ban in buzunar? In mod normal mai iei cativa lei de la un prieten sau un coleg si treci necazul, dar ce se intampla cand apare ceva neprevazut, ai nevoie la doctor, sau copilului ii trebuie bani de-o excursie? Afla printre primii: la FondPro – consultanta financiara, ai cele mai bune credite rapide acordate pe termen scurt.

Cine este Fonduri Proiecte, editorul FondPro?

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

FondPro, unul dintre cele mai importante portaluri de analiza, consultanta, oferte si informatii credite pentru consumatori din Romania, este operat la varf de catre “Fonduri Proiecte”.

Viziunea Fonduri Proiecte este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii, in cadrul si in modul cel mai util tie, 100% legal si corect.

Munca Fonduri Proiecte se bazeaza in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor echipei FondPro, utilizand doar surse de incredere!

Ce oferte se gasesc la FondPro?

Creditele rapide prezentate de catre FondPro sunt cele mai cautate de catre majoritatea clientilor

De ce sa apelezi la prieteni cand ai nevoie de bani, stiind ca, desi nu iti cer dobanda, iti vor cere altele, inzecit, si pentru totdeauna, de parca ti-ar fi salvat viata? Mai bine ia cinstit, simplu si in regim de urgenta un imprumut, bancar sau chiar nebancar. Viziteaza listele de promotii FondPro si sigur vei gasi ceva care sa ti se potriveasca – cele mai bune solutii de obtinere a fondurilor atat de necesare.

Cine este Fonduri Proiecte si cu ce ne poate ajuta?

Modalitatile de obtinere a sumelor solicitate, asa cum aflam din analizele de consultanta financiara ale FondPro, sunt diversificate. Cererea se face intotdeauna online, dar banii ii poti primi fie prin transfer bancar in contul tau de card, fie cash – bani in mana, sau la un ghiseu bancar.

Pentru majoritatea imprumuturilor nebancare se poate deja aplica online, dar deja si multe dintre banci au implementat asemenea sisteme. Daca esti un client nou, urmareste instructiunile de pe site-ul creditorului (institutia financiara catre care faci cererea) care te vor indruma in procesul de solicitare a imprumutului: alege durata si valoarea imprumutului si apasa butonul “solicita imprumut”. Inca ceva ce conteaza: nu este nevoie sa ti se ceara vreo explicatie privind modalitatile de utilizare a fondurilor obtinute prin credit! O data intrat in cont, complezi formularul de inregistrare si alege modalitatea in care doresti sa intri in posesia imprumutului: prin transfer bancar, adauga contul in care doresti sa primesti banii si ii ai in 15 minute de la aprobare, sau numerar si ii ridici de la o suscursala bancara indicata.

La plata prin transfer bancar in contul tau, transferul se va realiza imediat in mod automat. Vei primi suma solicitata in functie de orarul de functionare al bancii tale. Daca doresti sa primesti banii in numerar la una din sucursale, va trebui sa incarci pe site o copie scanata / o fotografie a cartii de identitate, de asemenea, sa ai la tine cartea de identitate, pentru a o prezenta la ridicarea sumei imprumutate.

FondPro – lider de calitate in credite online

Incepem aceasta sectiune cu un extras din articolele Fonduri Proiecte din portalul de educatie financiara FondPro. Un imprumut rapid pe termen scurt (microcredit, imprumut pana la salariu, payday loan) este un imprumut pe termen foarte mic de timp – in general 30 de zile, maxim 35, pe care multi oameni il folosesc ca o solutie rapida la o situatie de urgenta sau de alt tip de probleme financiare. Aceste imprumuturi variaza in marime de la 100 $ la $ 1000 in cele mai multe cazuri. Imprumuturile rapide pot fi obtinute in general doar cu buletinul, cu aplicare pe site, direct on-line si sunt de obicei aprobate in cateva minute, cu conditia sa fi transmis informatiile corecte.

Numele generic de credite rapide pana la salariu provine din faptul din faptul ca imprumutul trebuie rambursat in intregime la urmatoarea zi de incasare a venitului (salariu, pensie, chirie etc). Pentru a se califica pentru un astfel de imprumut, solicitantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani, un cont bancar si o sursa regulata de venit. Cel mai important aspect la aceste tipuri de imprumut este faptul ca nu se solicita o verificare a istoricului de credit (din baza de date a biroului de credit, a rauplatnicilor).

Tipul de imprumut pe care in cele din urma il veti alege pentru a obtine banii necesari va depinde de circumstantele dumneavoastra si de preferintele individuale. Unii oameni prefera sa aiba un imprumut pe termen scurt si sa plateasca-l rapid. Altor oameni nu le place ideea de a folosi cea mai mare parte sau intregul lor salariu viitor pentru a achita datoriile existente, si tind mai degraba sa foloseasca urmatoarele luni pentru a plati treptat imprumutul pe care l-au contractat. In linii mari, aceasta este cea mai mare diferenta intre creditele rapide pana la salariu si imprumuturile nebancare in rate.

Sursa acestor informatii: FondPro – imprumut-urgent.ro