Actualizat pe aprilie 12, 2023

Sistemele de plata cu puncte sau prin carduri de cumparaturi in rate

Sistemele de plată cu puncte sau prin carduri de cumpărături în rate sunt modalități populare prin care clienții pot achiziționa produse și servicii fără a plăti întreaga sumă într-o singură tranșă.

Sistemele de plată cu puncte sunt oferite de multe bănci sau magazine, iar acestea permit clienților să acumuleze puncte de loialitate la fiecare tranzacție efectuată cu cardul lor. Aceste puncte pot fi apoi folosite pentru a cumpăra alte produse sau servicii din același magazin sau de la partenerii acestuia.

Pe de altă parte, cardurile de cumpărături în rate sunt oferite de multe bănci și permit clienților să împartă costul unei achiziții într-un număr de rate fixe. În general, aceste carduri oferă rate fără dobândă pentru o perioadă limitată de timp și pot fi folosite la cumpărături în anumite magazine partenere.

eCredit – calcul rate eMAG

eMAG: cel mai mare si mai diversificat magazin online din Romania, cu sedii si showroom in cele mai mari orase. Cel mai important este ca poti cumpara orice, oricand, de oriunde, si marfa ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp.

Poti plati direct cu card pe site, dar poti achita si ramburs, cand primesti coletul acasa. Iar cel mai important pentru tine, cand banii nu ajung pentru ce iti doresti, este ca poti achita foarte usor in rate – imprumutul eCredit eMAG este cel mai simplu sistem, online, fara multe acte, prin Cetelem sau BRD Finance (imprumuturi nebancare), sau Raiffeisen (creditare bancara).

Aprobarea cumpararii in rate de la eMAG prin eCredit

Cel mai simplu si mai comod credit nevoi personale: eCredit de la eMAG. Nu ai de facut niciun drum, comanda o plasezi online, si o data cu produsele, iti vine acasa si contractul de imprumut. Banii nu trec prin mana ta, deci esti ferit de tentatii. Comanda o plasezi pe site-ul eMAG, asa ca alegi in liniste si vezi cat va fi rata pentru ce ai ales.

Daca ai un card de cumparaturi de la una din societatile bancare sau IFN cu care eMAG are contract, poti cumpara direct in rate fara dobanda. Daca nu, alege eCredit eMAG rate cu buletinul – ca la un credit nevoi personale: completezi datele, esti contactat imediat, si daca te incadrezi (vezi mai jos detalii eMAG rate acte necesare), gata: produsele vin direct la tine acasa.

De la eMAG prin eCredit poti cumpara orice in rate: telefoane, televizor, frigider, calculator sau laptop, mobilier, asigurari, chiar si bunuri de larg consum.

Daca ai de facut cumparaturi serioase de la eMAG, spre exemplu sa iti dotezi si utilezi complet o casa noua (televizoare, calculatoare, frigider, congelator, aer conditionat, aspirator, robot de bucatarie etc), si ajungi de exemplu la o suma totala a produselor de 10000 lei, in sistemul de rate eMAG prin eCredit Cetelem – rate le 5 ani, rata lunara de plata va fi de 342.16 lei.

Cu siguranta va trebui sa ai acasa o adeverinta sau o alta dovada de venit, pe langa cartea de identitate. Dupa ce finalizezi comanda pe site-ul eMAG vei fi contactat rapid, dai corect toate detaliile cerute, si asta este tot: a doua zi lucratoare vin la tine acasa produsele, impreuna cu contractul de credit.

Tot ce vrei este acum la indemana ta: telefoane in rate, electrocasnice, electronice, audio-video si IT. Nu conteaza unde locuiesti, produsele vin la tine, iar ratele pot fi platite foarte simplu, la CEC, in punctele Payzone sau PayPoint, prin debit direct sau transfer bancar online.

Pana aici am detaliat sistemul de rate de la eMag prin intermediul Cetelem. Acum insa, doriti sa comparati ratele Cetelem cu sistemul similar furnizat prin intermediul BRD Finance – imprumuturi nebancare Banque Societe Generale?

Noutati sisteme de plata in rate la Emag – update 2023

eMAG oferă acum mai multe opțiuni de plată în rate pentru clienții săi. Printre acestea se numără:

  1. Cardul de cumpărături eMAG – este un card de cumpărături în rate, care poate fi folosit exclusiv pe site-ul eMAG. Cu acest card, clienții pot cumpăra produse în rate fără dobândă, în funcție de ofertele disponibile.
  2. Cardurile de credit de la diverse bănci – eMAG acceptă plata în rate prin intermediul cardurilor de credit emise de bănci partenere. În general, ratele fără dobândă sunt disponibile pe o perioadă limitată de timp și se aplică pentru anumite produse.
  3. Plata în rate prin programul Star BT – eMAG colaborează cu Banca Transilvania pentru a oferi clienților opțiunea de plată în rate prin intermediul programului Star BT. Aceasta permite clienților să cumpere produse în rate fără dobândă folosind cardurile de credit emise de Banca Transilvania.

În plus, eMAG oferă și alte opțiuni de plată, precum plata cu cardul online sau plata în numerar la livrare. Clienții pot alege opțiunea de plată care li se potrivește cel mai bine în funcție de nevoile și posibilitățile lor financiare.

Star BT card de cumparaturi

Avantaje: poti primi salariu pe card, cu comisioane minime, poti cumpara pe credit din peste 8000 de magazine de tot felul si platesti in 12 rate egale fara dobanda si fara comisioane, poti scoate bani de la bancomat sau cumpara din orie magazine, partenere sau nu, cu pana la 56 de zile fara nicio dobanda. O parte din orice cumperi cu cardul de credit Star de la Banca Transilvania ti se transforma in puncte, puncte Star care se transforma in bani cu care poti face orice doresti. Si mai ales, poti cumpara acum online orice doresti, in siguranta!

Cea mai mare arie de avantaje la un card de credit si rate fara dobanda

Cardurile de cumparaturi sunt cele mai complete modalitati bancare sau nebancare de credit. Cardul de cumparaturi STar BT de la Banca Transilvania este printre cele mai bune de pe piata: poti primi salariul pe card, poti sa platesti oriunde – online sau in magazin, si mai ales, poti sa imprumuti bani.

Creditul rapid prin cardul Star BT se obtine in cel mai simplu mod cu putinta, fara adeverinta, fara verificari, cel mult cu buletinul daca ai de cumparat in rate. Astfel, poti merge la un bancomat Banca Transilvania si sa scoti bani pe credit: ai dobanda zero pana la 56 de zile, sau, ca la un credit nevoi prsonale clasic, poti cumpara online sau in magazinele partenere BT – chiar si cu 12 rate egale fara dobanda.

Pentru orice cumperi folosind cardul de cumparaturi BT primesti puncte – pe care le transformi apoi in bani. Cum poti intra in posesia unui card de cumparaturi Star BT – Forte, Gold sau Platinum? Simplu, intra in pagina de mai jos si vezi care sunt pasii.

Cea mai variata gama de credite si carduri este la Banca Transilvania. Tot aici ai si cele mai interesante credite pentru nevoi personale. La Banca Transilvania gasesti cea mai deschisa, mai vasta si mai avantajoasa pentru orice situatie gama de carduri de cumparaturi, familia Star BT Forte, Star BT Gold sau Star BT Platinum.

Spre exemplu, la un imprumut la bancomat de 10000 lei luat pe cardul Star BT, pe o perioada de 60 de luni (adica 5 ani) dobanda este de 26,77%/an.

Cum poti sa reduci rata, tot la aceeasi suma imprumutata? In multe moduri: cel mai bine este daca primesti salariul pe card la Banca Transilvania – avantajele qacordate de catre banca sunt multe. Apoi, la orice achizitie cu cardul, primesti puncte pe care le poti transforma in bani. Si cel mai important: plateste mereu la timp, la scadenta.

Dar cel mai clar mod de a reduce rata este sa cumperi in sistemul de rate prin card Star BT de la cele peste 8000 de magazine partenere: spre exemplu daca apelezi la o achizitie in 12 rate lunare, dobanda va fi egala cu ZERO!

Cumpara orice: rate cu dobanda ZERO in mii de magazine. Star Forte, Star Gold, Star Platinum si Master Card Forte Medici.

Detalii Card Star Forte

Cardul Star Forte este un produs financiar oferit de Banca Transilvania, una dintre cele mai mari bănci din România. Acest card este disponibil în două variante: Visa și Mastercard, și vine cu multiple beneficii pentru posesori.

Printre beneficiile oferite de Cardul Star Forte se numără cashback de până la 0,4% la cumpărături, asigurare de călătorie, acces la o rețea de reduceri și promoții, precum și opțiunea de plată în rate fără dobândă la anumite magazine partenere.

De asemenea, Cardul Star Forte oferă și un program de fidelitate, unde utilizatorii pot acumula puncte de loialitate la fiecare tranzacție și le pot folosi pentru a cumpăra produse sau servicii la partenerii băncii.

Pentru a obține un Card Star Forte, este necesar să aveți vârsta minimă de 18 ani și să aveți un venit lunar regulat. Procesul de aplicare este simplu și poate fi realizat online sau în orice sucursală a Băncii Transilvania.