La ce trebuie sa fim atenti cand alegem un credit fara acte usor de obtinut. Cum sa va feriti de pericolele imprumuturilor prea accesibile si ce inseamna de fapt “fara acte”.

De ce e bine sa va feriti de un credit fara acte? Din doua motive, le vedeti mai jos, pe scurt si clar.

De ce nu mai au nevoie bancile de acte ca sa aprobe creditul

Sunt doua feluri de credite fara acte: cele foarte foarte foarte scumpe, si cele care nu sunt deloc fara acte, de fapt. Cele scumpe sunt, cum probabil e usor de ghicit, cele nebancare pana la salariu. Cele care sunt fara acte dar de fapt nu sunt chiar asa – creditele bancare cu verificari directe.

Ce sunt verificarile directe? Simplu: bancile pot verifica aproape totul acm fara sa va mai ceara altceva decat o copie de pe buletin. Se uita in Biroul de Credit, sa vada daca aveti datorii la alte credite. Tot acolo se vede daca ati avut orice fel de intarzieri la plata ratelor in ultimii 4 ani. Se uita la ANAF sa vada ce salariu lunar aveti. Asa se vede nu doar cat este azi, ci si cat ati avut salariu pe foarte mult timp din urma. Pentru cine vrea sa ia asa, pe fuga, un credit fara acte de la banci, sa se gandeasca bine, ca tot ce castiga este timp.

Fara acte la banci nu inseamna ca poti sa iei imprumut daca nu ai venituri, sau ca poti sa ceri mii de euro credit desi castigi minim pe economie. Apropo de asta, cine vrea credit nevoi personale cu salariul minim pe economie? V-am dat link, intrati si vedeti cat si de unde puteti lua imprumut cand aveti salariu mic.

Pericolele unui credit fara acte

Am trecut deci mai departe, pericolele creditelor online – cum ne ferim. Bancare sau nebancare, creditele usor de obtinut pot fi periculoase. Cel mai mare pericol este ca sunt foarte usor de obtinut. Prea multi oameni iau credite pentru ca sunt usor de obtinut, si vor neaparat ceva. Ceva de care de fapt poate nu au chiar atat de mare nevoie. Daca s-ar da creditele ca acum 10-15 ani, cu alergatura si umblat dupa si cu acte, pana ti se acrea de viata, poate am fi mai cumpatati. Ca atunci cand iti trebuie cu adevarat si neaparat bani pentru ceva serios, alergi.

Alt pericol, este ca nu prea mai citeste nimeni nimic. Ai conditiile, contractul, anexele. Cand umblai tu cu hartiile dupa tine din banca in banca, mai si plecai in mana cu hartii noi. Tot ajungeai acasa cu oferte, propuneri de contract, scadentare. Ajungeai acasa, te uitai si tu. Se mai uitau si ai tai, mai intrebai pe cineva la un pahar de vorba.

Acum ce faci? Deschizi telefonul sau calculatorul, dai o cautare, gasesti o oferta imediat. Completezi cererea, si-ti zice ca in 2 ore poti sa ai banii trasferati. Pai hai sa fim seriosi, cine mai sta sa mai citeasca zece pagini? Dai click pe Trimite imediat…

Si pentru ce? Un iPhone? Un TV Led smart full hd? Bune si alea, si nu-i treaba noastra sa judecam ce cumpara omul. Dar tot zicem: fii atent omule, ca poate dobanda te omoara. Ce faci daca ai semnat si dupa aia dai de trei ori cat ai luat imprumut? Si asa cu acest minunat credit fara acte usor de obtinut. E periculos. Nu e gluma.

Ce inseamna credit fara acte?

Am cam zis deja. Inseamna ca se fac tot verificarile care s-au facut intotdeauna. Salariu, alte datorii, restante vechi. Doar ca am mai avansat si noi, cu tehnologia. Acum se face pe internet, chiar si de pe telefon, bancile si IFN-urile scot ele singre datele despre tine.

Apropo, nicio sperietura: trebuie sa semnezi ca esti de acord caei sa iti vada situatiile. E adevarat, daca nu semnezi, nici nu ti se poate aproba credit. Deci, semnezi, bine. Nu semnezi, scapi de-o grija. Asta daca nu cumva ai necazuri, sau ceva important de luat. Dar nu mai merge sa ascunzi nimic. Ce e un credit fara acte? Un credit ca orice credit, doar ca mai rapid si mai simplu de luat.

Credit rapid bancar fara adeverinta

Noul credit Expresso iti aduce 8.45% dobanda fixa la creditul in lei daca primesti venitul lunar la BRD, sau 9.45% altfel, rapid, fara adeverinta de venit. SUma maxima pe care o poti obtine este de 130000 lei. Retinem ca in contextul cresterii permanente si de durata a indicelui ROBOR, creditele cu dobanda fixa devin din ce in ce mai atractive.

Cuvinte cheie: Credit rapid bancar fara adeverinta, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Credit rapid bancar fara adeverinta. Tipul imprumutului: Nevoi personale fara adeverinta. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz): BRD.

Detalii oferta credit:

Acest credit bancar fara adeverinta de venit se acorda rapid, suma minima imprumutata fiind de numai 5001 lei, creditul putand urca, in functie de nevoile personale si de posibilitatile de rambursare, pana la 65000 lei (peste 14 mii euro).

Perioada minima pentru acest imprumut fara acte de venit este de 6 luni, mergand pana la 5 ani – 60 de rate lunare de achitat adica.

Pentru un credit rapid bancar fara adeverinta, dobanda aplicata este absolut senzationala: de la 8,78%!

Alte date suplimentare sau de interes: nu este nevoie sa primiti salariul pe card sau obligatoriu in cont, dar ca bonus, daca primiti venitul lunar la BRD, veti beneficia de o reducere substantiala la dobanda.

Varsta minima la care puteti apela la un asemenea imprumut este cea legala, de 18 ani, in timp ce maxim la semnarea contractului de credit se accepta sa aveti 62 ani.

Venitul minim acceptat depinde in functie de suma solicitata, insa cel mai important este ca se accepta orice venit legal pe care il puteti prezenta.

Dobanda buna, suma mare, 6 luni perioada de gratie la rate

BRD – Banca Romana de Dezvoltare, una dintre cele mai importante banci romanesti, ba chiar din intreaga regiune est-europeana, se mentine de peste 20 de ani sus in top, in special oe segmentul creditelor bancare de consum sau pentru nevoi personale, cu un pachet de produse de finantare simplu, clar si precis, iar inovatia la care a luat imediat parte – acordul cu fiscul care permite acordatea rapida a creditelor rapide fara adeverinta, o face sa fie si printre cele mai accesibile si mai interesante banci la care ati putea apela.

Dobanda mica, acte putine, aprobare in regim de urgenta, sume mari dar la costuri mici: cel mai ieftin credit bancar fara adeverinta.