Actualizat pe mai 3, 2023

Imprumut rapid fara limita maxima, pe perioada de pana la 5 ani, Happy Credit fara adeverinta de venit sau de salariu cu oferta speciala Happy pentru pensionari

Happy Credit pentru nevoi personale

IFN serios si in plina dezvoltare, Happy Credit pune la dispozitia celor aflati in nevoie credite simple, cu conditii clare, bazate pe garantii inregistrate legal. Aceste imprumuturi Happy credit se acorda asemanator celor bancare: perioade de pana la 5 ani (2 ani pentru pensionari), fara suma maxima limita. Dosarul se analizeaza rapid si acordarea creditului se poate face in timp foarte scurt, chiar si in 24 de ore.

Poti obtine un imprumut indiferent de varsta?

Happy-Credit este o marca inregistrata a “Credit pentru fiecare IFN S.A.”, institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110274/ 18.10.2012, operator de date cu caracter personal, avand capital 100% romanesc.

Cu ce se ocupa Happy Credit? Acorda imprumuturi rapide – servicii financiare personalizate, rapid si usor si suntem pe cale sa devenim cea mai apreciata companie din Romania in ce priveste calitatea serviciilor oferite. Ofera credite cu garantie si fara garantie, pe termen mediu pentru clienti din Romania si incasam ratele lunar prin depunere la oficiul bancilor partenere. Furnizeaza imprumuturi fara comisioane ascunse, pre-aprobare pe loc si aprobare finala in 48 de ore.

Viziunea si valorile Happy Credit:. Responsabilitate – relatii pe termen lung, bazate pe respect iar situatia personala a fiecarui client este foarte importanta pentru noi. Imprumuturi rapide care sa corespunda nevoilor clientilor. Partenerii sunt incurajati sa fie responsabili in luarea deciziilor.

Sinceritate – intotdeauna transparenti, fara clauze ascunse. Grija deosebita fiecarui client, deschisi si corecti cu toti clientii si partenerii.

Loialitate – toti clientii apreciaza imprumuturile oferite si propunerile de solutii financiare adaptate propriilor nevoi intr-un mod prietenos si profesionist.

Happy Credit ofera patru produse principale:

  1. imprumuturi pentru nevoi personale cu garantie imobiliara (ipoteca);
  2. creditul rapid;
  3. creditul rapid plus (auto in garantie);
  4. creditul senior – pensionari.

Documente necesare, dupa caz: Buletin sau Carte de Identitate; Actele de proprietate ale imobilului (daca este un credit cu garantie imobiliara); Extras de carte funciara si Intabulare (la fel ca mai sus); Cadastru (idem); Alte documente care atesta proprietatea cu care urmeaza sa se garanteze acest imprumut (…); Extras de cont; Certificat fiscal.

Cum calculezi rata la imprumuturile Happy Credit?

Completati doar 3 campuri, alegeti imprumutul dorit si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Happy Credit

La Happy Credit ai imprumuturi cu acordare rapida si: dobanda fixa incepand de la 2,5%, comision de acordare credit = Zero, fara costuri de analiza, fara costuri de administrare – platesti doar ce ai imrumutat, plus dobanda fixa calculata de la bun inceput si trecuta clar in contract. Dobanda exacta se calculeaza in functie de venituri, suma imprumutata, perioada contractului.

Varsta maxima pentru un imprumut Happy Credit

Speram ca randurile noastre introductive v-au atras atentia. Nu plecati, acum urmeaza parti si mai intereante, inclusiv prezentarea de oferte concrete de care puteti beneficia.

Imprumuturile cu garantii imobiliare (creditele ipotecare) au aparut o data ce pretul imobilelor a inceput sa creasca rapid. Aparitia acestui tip de produs pe piata romaneasca a avut loc, cum era firesc, tot intr-un moment de crestere accelerata a preturilor caselor si terenurilor.

Principalul avantaj al creditelor pentru nevoi personale cu garantii il reprezinta dobanzile mici la care este oferit imprumutul. Rata dobanzii este practic la fel de scazuta ca la un credit pentru locuinta, cel mai ieftin produs de finantare pentru populatie. Garantia ipotecara ofera bancilor siguranta rambursarii ratelor la timp, pentru ca, in caz contrar, debitorul isi poate pierde casa.

Paradoxal, acesta este si principalul dezavantaj al creditelor pentru cei care decid sa apeleze la aceasta varianta. O evolutie nefericita a situatiei financiare a imprumutatului poate duce la pierderea acoperisului de deasupra capului.

Creditele de acest tip sunt foarte populare in Occident pentru finantarea achizitiilor de mare valoare. Cele mai frecvente utilizari se regasesc in zona modernizarii si reamenajarii locuintelor. Exista si cazuri cand acest tip de imprumut, avand dobanda mai redusa, este folosit pentru stingerea datoriilor acumulate la produse de creditare cu dobanzi foarte mari (cardurile de credit). Insa dobanda atractiva il face sa fie folosit si pentru finantarea cheltuielilor legate de educatie, pentru cumpararea unui autoturism sau pentru achizitionarea unei resedinte de vacanta.

Suma maxima acordata pentru acest tip de imprumut depinde de valoarea imobilului ipotecat in favoarea bancii. Daca imprumutul initial nu acopera aceasta valoare, se poate obtine ulterior un alt imprumut, utilizand ca garantie aceeasi proprietate.

Garanti Credite de Consum – IFN pentru nevoi personale

Deja de 5 ani Garanti Credite de Consum este brandul sub care functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 13 ani pe aceasta piata, Garanti Credite de Consum completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener in parte:

Cel mai bancar dintre IFN-uri – imprumuturi rapide, nu foarte scumpe

Credite nevoi personale comod: Orice dorinta ai avea de implinit, cu Creditul COMOD te bucuri de avantajele unui credit fara surprize.

Prin Creditul COMOD poti obtine usor pana la 30.000 de lei pe care sa-i cheltuiesti cum doresti! De returnat, ii returnezi in ritmul tau, platind lunar aceeasi rata fixa. Avantajele Creditului COMOD:

CREDITE NEVOI PERSONALE VIP EXTRA: Orice fel de planuri ai avea, unele mai vechi, altele mai noi, cu Creditul VIP Extra ai un motiv in plus sa ti le indeplinesti.

Obtii usor pana la 80.000 de lei pe care poti sa-i folosesti cum vrei tu, inclusiv pentru refinantarea altor credite, fara garantii. De returnat ii returnezi in ritmul tau, platind lunar aceeasi rata fixa. Avantajele creditului VIP EXTRA:

Mult mai rapid decat in banca, la aproape aceeasi dobanda, fara multe acte si totul foarte rapid: imprumuturile rapide de la Garanti Credite de Consum.

BT Direct IFN – cel mai simplu credit de nevoi personale

Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie minima si Transparenta totala. BT Direct este o institutie financiara nebancara, fondata in 2003 si este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Structura actionariat: 100% Grupul Financiar Banca Transilvania (SC Banca Transilvania SA, SC BT Investments SRL, SC BT Leasing Transilvania IFN SA).

Imprumuturi nebancare avantajoase prin sucursala IFN a Bancii Transilvania

Obiectul de activitate este finantarea clientilor, persoane fizice, ce doresc satisfacerea nevoilor curente prin intermediul creditelor de consum. Misiunea firmei este de a deveni si de a fi recunoscuti drept o companie nationala cu cele mai convenabile servicii de finantare pe piata creditelor de consum.

Daca sunteti in situatia de a avea nevoie rapida de bani, sau doriti sa cumarati rapid un bun de folosinta indelungata (electronice si electrocasnice, IT si telefoane), sau v-ati hotarat sa renovati rapid locuinta, tot cea ce va trebui sa faceti este sa apelati la finantarea BT Direct – IFN-ul apartinand Banca Transilvania, care va ofera cea mai ieftina, rapida si accesibila solutie prin sistemul de finantare practicat.

Oricare ar fi nevoia dumneavoastra, BT Direct a creat programe financiare care sa va scuteasca de drumuri multe sau acte multe, obtinand astfel creditul intr-un timp cat mai scurt si fara ca acest lucru sa va afecteze considerabil venitul lunar.

Suma finantarii oferite de catre BT Direct depinde in principal de venitul dumneavoastra lunar si perioada pentru care doriti sa faceti creditul.

Criteriile de eligibilitate ale BT Direct pentru acordarea unui credit de nevoi personale:

Acum este mult mai simplu obtii un credit de consum deoarece BT Direct IFN SA iti ofera Costuri avantajoase, Credite de consum accesibile, Documentatie minima.

Creditele rapide Expresso si Instant de la BRD

Un credit de nevoi personale in doua variante – una promotionala, cu aplicare si acordare moderne si la alegerea ta

In mod interesant, oferta speciala cu promotie nu este Expresso Instant, ci Expresso. De fapt se numeste: “Noul credit Expresso”.

Iata cele mai vechi oferte de imprumuturi bancare rapide

Ce le diferentiaza? Ambele au acordare rapida, sunt destinate operatiunilor mici, pentru sau de nevoi personale, fara garantii, cu bonus daca primesti salariul la BRD.

Mult mai interesant este ca de fapt aceste doua produse sunt de fapt cinci, in functie de cateva mici detalii si de optiunile suplimentare.

Rulam o analiza sumara: spre exemplu, dorim sa contractam un credit de nevoi personale in valoare de 5000 lei (sau 5001 lei, ca sa putem compara toate produsele), pe o perioada de 3 ani, avem venituri suficiente.

Creditul Expresso: credit bancar 5001 lei, pe 60 de luni, cu asigurare de viata: rata lunara incepe cu 124.72 lei in prima luna, si scade cu 30-40 de bani de la o luna la cealalta, dar atentie: platiti 200 lei la inceput – analzia dosar. Rezultat = DAE: 16.29%

Creditul Expresso non-stop: 5000 lei, 5 ani, tot cu asigurarea. Rata:  110 lei si ceva pe luna, DAR: platiti 1000 de lei la acordare ! Rezultatul = DAE: 22.08%

Expresso Instant nevoi personale, creditul clasic: luam tot 5000 lei, tot pe 5 ani, si tot asa cu asigurare (nu ca am avea deu ales probabil..). Rata va fi de 129.5 lei peluna, cu 200 de lei la luati la inceput, si cu un DAE rezultat de 18.65%

Creditul de nevoi personale BRD are si doua versiuni Promo:

Am ametit, pur si simplu, am plecat de la descrierea unui produs declarat ca promotional, dar la calculatorul de credite la BRD dam peste niste credite MULT MULT mai ieftine. Atunci.. cum se pot obtine acestea? Probabil ca sunt mai greu de accesat decat celelalte, care sunt mult mai scumpe.. cel putin asa ar fi logic. Dar nu stiu ce treaba are logica cu creditele de nevoi personale, de la BRD sau de la alta banca. Asa ca incercam sa aflam mai multe detalii. Vom reveni cat de curand cu toate detaliile pe care le putim obtine.

Un credit de nevoi personale in doua variante – una promotionala, cu aplicare si acordare moderne si la alegerea ta.

Creditul pentru Orice de la Unicredit Bank

Doua variante de imprumut – creditul de nevoi personale pentru investitii – cu ipoteca, si cel pentru consum – fara ipoteca

Creditul pentru orice de la Unicredit Tiriac nu este chiar pentru orice, dar nici pentru ce scrie in reclama bancii nu este. De pilda, avand de-a face cu un credit tipic de nevoi personale, din start este clar ca nu trebuie justificata destinatia sau utilizarea banilor. Diferenta deci nu se face in functie de destinatie (amenajari.. consum..), ci de caracteristica cealalta a creditelor bancare: garantia. In cele doua variante, acest produs de la Unicredit Tiriac aduce urmatoarele detalii ale ofertei.

In varianta cu ipoteca, avantajul major se distinge in doua directii: mult mai usor de obtinut (esti mai sigur ca ti se aproba, primesti sume mai mari), si mai ales: mult mai ieftin. DAE in lei, la dobanda variabila, este de numai 6.7% (fara garantii, de pilda, sare lejer de 20%).

Banca iti da credit pentru orice, dar e bine sa iei credit pentru chiar orice?

In orice situatie ati fi, daca nu aveti de gand sa intrati in necazuri, daca puteti aduce garantii, veti economisi foarte multi bani. Intelegem si riscurile, dar pana la urma, daca necazul este mare, tot pana acolo se ajunge, asa ca mai bine sa nu discutam despre asta.

Aveti nevoie de o suma mare.. sa zicem 15000 euro. In lei inseamna cam 67000 lei. Rotunjim in jos la 65000 lei (sa facem economie). Deci aveti nevoie de un credit pentru satisfacerea unor necesitati cu caracter personal, in valoare de 65000 lei, pe o perioada de 5 ani. Aveti posibilitatea de a aduce garantii? Atunci constul imprumutului pleaca de la acea dobanda anuala efectiva de 6.7%. Nu aveti.. sau nu vreti sa puneti garantie? 21.2% DAE.. de trei ori mai mare dobanda.

Dobanda se aplica la sold, diferentele sunt imense. Cu garantii, rata lunara este de aproximativ 1278 lei (total de plata in cei 5 ani: 76675 lei). Fara garantii.. rata pe luna este de 1768 lei – adica platiti in total 106065 lei. O rata in fiecare luna cu aproape 400 lei mai mult.. enorm. Deci ganditi-va de doua ori. Sau cautati si la alte banci, poate ca Unicredit nu vrea sa dea credite nevoi personale fara garantii, iar daca o face, cel putin stie pe ce bani. E dreptul lor, si din ce vad, nimic nu este ascuns.

Doua variante de imprumut – creditul de nevoi personale pentru investitii – cu ipoteca, si cel pentru consum – fara ipoteca.

Exemplu de calcul Imprumutul pentru realizari personale UniCredit

Detalii oferta credit:

Obtine sume importante la dobanda mica si in conditii facile

In timp ce aproape orice banca sau IFN denumeste imprumuturile rapide – credit nevoi personale sau credit de consum, UniCredit a adus o denumire mult mai placuta si mai calda: creditul pentru realizari personale, adica pentru a-ti imbunatati viata.

Realizari deosebite pe baza creditului pentru nevoi personale de la UniCredit – un imprumut simplu si usor de obtinut acum pentru oricare dintre voi.

Flexicredit nevoi personale Raiffeisen

Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen

Creditul se preaproba pe loc, pe baza informatiilor declarate, si se aproba in 24 de ore (1 zi lucratoare) de la depunerea completa a documentatiei simplificate.

Imprumut flexibil pentru consum, achizitii sau alte necesitati neimobiliare

Un mare avantaj este daca primesti salariul la Raiffeisen, astfel in primul rand banca are deja toate detaliile tale personale si situatia veniturilor, apoi primesti si un bonus – dobanda mai mica. Poti depune cererea la sediu, telefonic sau online, sau poti cere sa fii apelat.

Pe langa cele trei mai avantaje de mai sus, mentionam inca numeroase optiuni suplimentare la creditul de nevoi personale Flexicredit.

De trei ori pe parcursul creditului, dar nu in primele 6 luni ale acestuia, poti solicita amanarea unei plati lunare.

Poti schimba oricand data scadentei, in caz ca ti se schimba si tie data de primire a salariului, sau din alte motive serioase.

Creditul poate fi insotit, la cerere, de asigurare de viata si somaj, in conditii foarte avantajoase. Astfel, daca ramai temporar fara serviciu, si nu la alegerea ta, asigurarea de somaj iti acopera o perioada serioasa plata ratelor, fara sa acumulezi datorii din aceasta situatie.

Raiffeisen asigura, la cerere, un sistem dezvoltat de schimb valutar si de plata automata a ratelor. Daca de pilda ai venitul in lei, dar creditul in euro, daca ai bani in contul de lei nu trebuie sa mai mergi la banca sau sa folosesti un sistem de internet banking pentru a face schimbul valutar si plata ratei, totul este automat.

Pe langa toate acestea, Flexicredit este si in celelalte aspecte un credit bancar rapid de nevoi personale cu toate caracteristicile si avantajele unuia clasic. De pilda DAE este cat se poate de competitiv pentru toate avantajele aduse: intre 12.51 si 20%. Daca ai salariul la aceasta banca, mai scade cu 1%.

Documentatia simplificata amintita mai sus inseamna ca nu se cere carte de munca, nici fisa fiscala. Sunt de ajuns buletinul de identitate, o adeverinta de salariu si o factura de utilitati.

Creditul bancar cu documentatie simplificata, aprobare in 24 de ore si dobanzi preferentiale daca iei salariul la Raiffeisen.

Exemplu de calcul Flexicredit Raiffeisen nevoi personale

Acum, cu cerere facuta exclusiv online, ai dobanda incepand de la 9.08% – printre cele mai bune de pe piata. Vreo dobanda preferentiala – mai mica? Ia salariul in cont la Raiffaisen, si obtii o reducere substantiala. Pentru ce? Intre 500 si 15000 euro – echivalent in lei, online, fara adeverinta.

Detalii oferta credit:

Vrei un credit flexibil si avantajos – Flexicredit e perfect

Fie completezi 3 minute un formular simplu apoi esti sunat personal, fie mergi doar cu buletinul in orice sediu Raiffeisen, este suficient pentru a primi cu rapiditate un credit bancar negarantat foarte avantajos pentru nevoile tale personale.

Credit de nevoi personale OTP Bank

Creditul pentru nevoi personale fara garantii este cea mai ieftina varianta de a obtine rapid banii necesari investitiilor mici sau pentru probleme urgente.

Esti curios care este cel mai simplu de obtinut imprumut online se gaseste pe piata – fara garantii, fara giranti, cu dosar minimal si conditii foarte avantajoase? Daca nu crezi, uite aici: imprumut rapid bancar, valoare minim 630 lei, credit maxim acordat 66’000 lei, iar perioada minima a contractului de credit: 6 luni (cu maxim 60 luni).

Costuri: dobanda imprumutului porneste de la 8. 99%, si poate ajunge la un maxim de 13.84%. Spre exemplu, pentru un credit la care va incadrati perfect in cerinte, si il duceti la perioada maxima de 5 ani, la minim (630 lei) ati avea o rata lunara de 13 lei. La maxim – adica 66000 lei imprumutati, rata lunara ar fi 1370 lei (cca 285 euro). Ca ordin de comparatie, ce ati putea face cu un credit la valoarea maxima? Sa vedem… o refinantare.. achizitia unui autoturism bun, sau o renovare cu dotare cumpleta a locuintei.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 60 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – functie de suma solicitata. Imprumtul se acorda clasic, cu dosar complet, adica inclusiv cu adeverinta de venit sau contract de munca valabil inregistrat.

Fiind una dintre primele banci din Romania care au inceput da dea imprumuturi rapide online, aceasta banca are o experienta foarte mare in spate, experienta pe care cu siguranta ti-o pune la dispozitie, astfel incat sa iei imprumutul de care ai nevoie.

Credit rapid bancar fara adeverinta prin OTP

Oricat de tare te-ai grabi cu nevoia de bani, nu cred ca te poti misca mai repede decat iti acorda aceasta banca creditul de care ai atat de foarte mare nevoie.

Vrei sa afli care este cel mai rapid imprumut bancar online din Romania – acum si in varianta urgenta, acordat la dobanzi bancare, termen redus si doar cu buletinul? Uite cum poti rezolva: credit fara verificare sau sume mari, poti lua chiar si doar 1 leu, imprumut maxim acordat 10’000 lei, si atentie, perioada minima a imprumutului: DOAR 1 luna (cu maxim 60 luni). Costuri: calculul dobanzii la credit: ROBOR la 3 luni + Marja fixa intre 15% si 19%.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – 800 – 1. 000 de lei de persoana sau 1. 600 – 2. 000 de lei per familie. Acesta este cel mai simplu credit, se acorda in regim de urgenta, doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fluturasi sau facturi de utilitati.

Creditul OTP cu buletinul: intrarea pe piata a unei banci noi este intotdeauna un moment prielnic pentru tine sa profiti: in dorinta acestor banci de a atrage rapid clienti noi, ofera noilor clienti conditii mult mai bune decat majoritatea celorlalte institutii de credit.

Descriere OTP Bank

OTP Bank este o banca romaneasca, parte a grupului de banci din Ungaria OTP Bank Group. OTP Bank Group este unul dintre cei mai mari furnizori independenti de servicii financiare din Europa Centrala si de Est, cu o gama completa de servicii bancare pentru persoane private si clienti corporativi. OTP Group cuprinde filiale mari, care acorda servicii in domeniul asigurarilor, imobiliare, factoring, leasing si managementul activelor, fonduri de investitii si pensii. Banca serveste clienti din 10 tari, respectiv Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Romania, Croatia, Ucraina, Muntenegru, Albania si Rusia. Incepand cu 2020 (de fapt de la finele anului trecut), OTP Bank a incheiat un acord pentru achizitionarea MobiasBanca din Moldova, pregatind astfel intrarea pe cea de-a 11-a piata din regiune.

Actualmente, peste 36.000 de angajati ai OTP Group deservesc 13 milioane de clienti in peste 1.500 de sucursale si prin canale electronice pe toate pietele bancii. Mai mult, OTP este inca cea mai mare banca comerciala din Ungaria, cu o cota de piata de peste 25%.

Maxicredit BCR nevoi personale

Cuvinte cheie: Maxicredit BCR nevoi personale, Nevoi personale. Denumirea comerciala a ofertei de credit bancar / imprumut nebancar: Maxicredit BCR nevoi personale. Tipul imprumutului: Nevoi personale cu ipoteca. Numele institutiei financiare de credit (sau marca comerciala inregstrata, dupa caz): BCR.

Detalii oferta credit:

Orice suma iti poti permite, pe dobanda fixa: Maxicredit BCR

Pentru orice: casa, investitii sau pentru o afacere noua, daca ai nevoie de o suma foarte mare de bani, si ai cu ce sa garantezi, nu vei gasi o disponibilitate de suma mai mare ca la BCR: aproape un milion de euro credit maxim persoane fizice.

Maxicredit BCR: cel mai mare imprumut pentru nevoi personale din Romania – pana la aproape un milion de euro pe un singur credit, disponibili cu garantie imobiliara.