Consultanții în împrumuturi asistă clienții în luarea deciziilor de împrumut și ipotecă. Sarcinile lor pot include contactarea oamenilor pentru a-i întreba dacă doresc un împrumut, întâlnirea cu solicitanții de împrumut și explicarea diferitelor opțiuni de împrumut. De asemenea, analizează informațiile financiare ale solicitanților și aleg dacă oferă sau nu un împrumut.

Ce facem la CashExpres:

ANALIZA CREDITULUI

Lucrăm cu creditori și solicitanți și oferim o analiză financiară a cererii de împrumut. Ne asigurăm că toți creditorii respectă obligația de a analiza cererea de credit în conformitate cu legislația și cu liniile directoare general acceptate.

La CashExpres, pe lângă analiza noastră inițială a creditului financiar, monitorizăm solvabilitatea până la data închiderii creditului.

STRUCTURARE ȘI ELIGIBILITATE

Există multe cerințe de eligibilitate și facem o analiză pentru a ne asigura că toți solicitanții sunt eligibili. De exemplu, o persoană acuzată recent de o infracțiune nu este eligibilă pentru un împrumut. Nici cineva care a intrat în plată anterior cu o datorie guvernamentală. Există multe tipuri diferite de împrumuturi în funcție de nevoile afacerii și asistăm la determinarea împrumutului corect. De asemenea, folosim prudența financiară pentru a ne asigura că toate împrumuturile sunt în conformitate cu Procedura operațională permanentă, așa cum este articulată în Programul de împrumut al instituției de credit.

CONFORMITATE

La CashExpres, ne asigurăm că toate cerințele sunt îndeplinite. Creditorii știu că închiderea înseamnă mai mult decât semnarea documentelor și plata fondurilor. Există cerințe detaliate pe care creditorii trebuie să le revizuiască la momentul închiderii, care sunt concepute pentru a evita problemele viitoare.

Închiderea oferă creditorului o ultimă oportunitate de a determina dacă există probleme de eligibilitate sau de credit care ar trebui să ducă la refuzul împrumutului.

Toate împrumuturile necesită servicii generice obligatorii legal, dar există cerințe specifice pentru împrumuturile oferite de către fiecare instituție financiară în parte.