Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Despre Cash Expres

Acum, indiferent de momentul in care ai nevoie de un credit sau de motivul pentru care vrei mai multi bani, ai la indemana CashExpres.
Aplica la creditele CashExpres, credite acordate de Garanti Credite de Consum. Te ajutam sa uiti de procedurile bancare greoaie, punand accent pe simplitatea acordarii creditului, pe usurinta cu care poti aplica si pe rapiditate in evaluarea dosarului tau. Astfel, pusculita vine la tine cu viteza maxima si zornaind de oportunitati.


Simplu
Fara bataie de cap, fara termeni complicati, fara zeci de acte de semnat. Cu noi, e la fel de simplu sa iei un credit cum iti e sa primesti vizita unui prieten.


Comod
Nimanui nu ii place sa piarda timp la cozi, tinand in brate un dosar mare cu acte, copii si facturi.  De aceea, am simplificat la maxim procesul de acordare a creditului. Iar ca tu sa nu-ti intinzi nervii pe drumuri, trimitem consultantul la tine.


Rapid
Noi raspundem tuturor aplicatiilor in 24 de ore. Astfel, demaram procesul de acordare a creditului in timp util si tu poti sa te apuci de treaba!